Lieve help: veel blote mannenbenen op komst!

Melkflessen, haarpoten en knotsknieën: we krijgen het allemaal te zien als het aan de kledingwinkels ligt, dit komende zomerseizoen.

Zij hebben de korte broek voor mannen massaal ingekocht, omdat de mode dat nu voorschrijft.

Ze vergeten echter 1 ding; namelijk dat de mannen op de catwalks perfect getrainde, gebruinde en onderhouden ‘onderdanen’ hebben.

Velen zien komende zomer het straatbeeld dan ook met afgrijzen tegemoet………….

Volgens de online modebedrijven John Lewis en Asos is de verkoop van korte broeken voor mannen vergeleken met vorig jaar meer dan verdubbeld.

De verkoop bij John Lewis steeg met 102% en die van Asos met 110%. “De verkoop is niet alleen toegenomen door het warme weer, maar vooral door de diversiteit aan korte broeken. Er zijn tegenwoordig meer modellen op de markt dan vormeloze wijde bermuda’s en voetbalbroekjes”, aldus een woordvoerder van John Lewis tegen Telegraph.

Ik heb zelf jarenlang gewoond in een land met een woestijnklimaat. Geen enkele man (welke religie hij ook heeft) haalt het daar in zijn hoofd om met een korte broek naar zijn werk te gaan, uit te gaan of op vistie. Een korte broek kan op het strand of in de vrije tijd, maar daarbuiten is het net zoiets als een vrouw die in een bikini-bovenstukje aan de bankbalie zit. Ik heb gelukkig gentleman-expert Tom Ford aan mijn zijde.

Deze mode-ontewerper geeft geen cent uit aan korte broeken en zou willen dat anderen dat ook niet deden. “Een korte broek is onaanvaardbaar onder welke weersomstandigheden dan ook. Tenzij de korte broek naar de tennisbaan of het strand wordt gedragen is het een absolute modemisser.”

Het is overigens ook een misvatting dat veel delen van je lichaam onbedekt houden jezelf koeler houdt. Integendeel: het dragen van katoenen en linnen kleding is boven de 25 graden niet alleen heel stijlvol, maar ook zeer adequaat. En vrouwen? Ja die slaan de plank bij warm weer ook vaak mis. Over het fenomeen slet-alert schreef ik al eens na een snikhete zomerdag.

Lees ook:Van achteren lyceum, van voren museum
Lees ook:Mannen-onderbroeken reflecteren de stand der economie
Lees ook:Heren: hijs je broek omhoog, de vrouwen gruwen ervan!
Lees ook:Zweetlucht en spataders zorgen voor ergernis onder collega’s
Lees ook:Weg reetveter, nieuwerwets sexy is de oma-onderbroek

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Lieve help: veel blote mannenbenen op komst!

  1. Pingback: Hoe ga je naar je werk bij 30 graden? (En hoe vooral niet) | Relatie

  2. pantyboy

    heb je voor (mooie mannen benen) wel is aan een panty gedacht ?

      /   Reply  / 
  3. Edith

    Prima korte broeken kun je meteen zien hoe die benen er uit zien! Laat mannen zich ook meer eens voor zich zelf zorgen! Kan zo afknappen op die witte staken.

      /   Reply  / 
  4. panty

    ik ben blij dat jij het als vrouw niet erg vind dat als een man met een panty loopt en dat jij ook zo afknapt op die witte benen , net als ik zelf en daarom loop ik ook bijna altijd met pantys , en dat kan ik ook makkelijk doen want ik heb voor iemand van 48 echt hele mooie benen , ik heb nog net zo mooie benen als toen ik 18 was ik heb echt mooie panty benen en daarom trek ik graag een panty aan
    kijk is op google en tik mannen+panty in en je zult je verbazen

      /   Reply  / 
  5. Edith

    Hahhahah ik heb niet gezegd dat ik van mannen en panty’s houd !
    Hou er zelf niet eens van, ik heb ook geen witte benen hoor!Ik trek ook pas iets korts ana als de benen bruiner zijn.
    Daarnaast zie je meteen of de man smaak heeft, beetje Hollander draagt onder korte kleding gerust winter sokken en schoenen aaaaaaaaaarrrrrrrrrrg

      /   Reply  / 
  6. pantyboy

    ok dan zit je jezelf dus tegen te spreken , waarom reageer je dan ?
    een totaal nutteloze actie dus !

      /   Reply  / 
  7. Edith

    Neem het je niet kwalijk, lezen is moeilijk ;-) .

      /   Reply  / 
    1. pantyboy

      idd is lezen en iets begijpen voor jouw heel moeilijk maar ik neem het je niet kwalijk , lees voortaan eerst goed voordat je begint te blazen , maar ja je bent een vrouw , dus je wilt gelijk hebben , wat jij wilt gr van mij

        /   Reply  / 
  8. pantyboy

    die benen van mij zijn echt niet bruin te krijgen
    ik heb spier witte benen en het lijkt wel of ze steeds witter worden , het ziet er niet uit,maar ik heb zulke mooie benen dat een panty echt niet misstaat

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>