Vrouwen vallen stiekem voor de stoppelige nerd

buddySchreef ik deze week nog dat George Clooney nog steeds de natte huisvrouwendroom is.

Nieuw onderzoek werpt ander licht op de mannenzaak.

Vrouwen gaan met boter en suiker voor een nerd met een baard van een paar dagen…………

De ongeschoren look blijkt 41% van alle ondervraagde dames uit het onderzoek te bekoren. Een ietwat nerdy karakter bleek het 2e grootste attractiepunt. Vooral belangrijk is dat mannen hun technologische spullen goed weten te gebruiken.

Een harige borst werd als 3e gekozen, gevolgd door een man die van lezen houdt of die huilt bij een sentimentele film. Andere geheime ‘turn-on’s’ zijn onder meer grijzende lokken, een bril en supporter van een sportclub.

Volgens de onderzoekers tonen de resultaten dat vrouwen eigenlijk iets anders wensen dan wat ze altijd beweerden.

“Meisjes beweren dan wel te vallen voor een gespierde vent, maar als die zijn minder goede kantjes of zijn emotionele, zachte kant niet kan laten zien, is hij een afknapper. Ik ben er zeker van dat het een opluchting voor heel wat mannen moet zijn dat vrouwen niet echt een perfecte man wensen”.

Uit de peiling onder 2500 vrouwen bleek inderdaad dat een man met een paar foutjes de voorkeur heeft. Tweederde verkiest een van nature harige man, 56% ziet liever een kerel met stoppels dan een gladgeschoren bekkie.

Meer dan de helft wil liever een zachtaardige, knuffelige man dan een macho spierbundel. Vrouwen geven ook de voorkeur aan mannen die niet te veel tijd besteden aan het uiterlijk. 63% opteert voor eentje die snel uit de badkamer glipt en zich minder zorgen maakt over hoe hij er uitziet en 58% wil een man die geen calorieën telt.

Lees ook:Wees een lady: ga niet op sexy voor je eerste date
Lees ook:Als de hond meer liefde krijgt dan jij
Lees ook:Vrouwen hebben het liefst een mannelijke manager, maar een vrouwelijke is beter
Lees ook:De ideale man drinkt bier, eet graag vlees, is 1.80 meter lang en verdient minimaal €60.000,-
Lees ook:Lelijke mannen trouwen vaker dan mooie mannen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>