Vrouwen hebben de macht bij daten

Gemiddeld hebben vrijgezellen 10 zogenaamde ‘first dates’ voor ze het weer eens wat meer proberen met iemand.

Hoever ga je op zo’n eerste afspraakje? Of liever gezegd: erna. Vooral vrouwen zijn daar nogal terughoudend in. Zomaar zoenen zit er niet in bij de meeste datende dames. Het is hun manier om vanaf het begin de contrôle te nemen………..

Een studie, uitgevoerd onder 2000 personen door Windows Live Messenger, geeft aan dat zo’n eerste afspraakje vaak een behoorlijke desillusie is.

De belangrijkste redenen zijn: lange stiltes, zenuwen of het compleet uitblijven van een klik. De grootste afknappers zijn een slechte adem en onaangename lichaamsgeur.

“Vrouwen nemen het voortouw op relationeel vlak’’, stelt relatiekenner Andy Jones. “De kans dat zij sneller zoent, omdat zij zich verplicht voelt of omdat hij het vraagt, is klein. Vrouwen voelen zich machtiger en behouden veel sterkere controle over de mannen die ze daten.’’

De studie geeft ook aan dat vrouwen een date kunnen verpesten door een vriend mee te brengen. Valt het tegen, dan gaat 12% er meteen vandoor. 8% van de mannen verwacht wel dat ze mee naar huis gevraagd worden; bij de vrouwen is dit slechts 1%. Ook hebben gescheiden vrouwen veel ‘first dates’.

Lees ook:Wat we allemaal doorstaan voordat de ware zich aandient
Lees ook:Ruime helft vrouwen betaalt haar deel van de date zelf
Lees ook:Eerst zoenen dan seks en pas daarna ‘Ik hou van jou’
Lees ook:Hoe dikker de vrouw, hoe sneller ze seks heeft op eerste date
Lees ook:Blijf zoenen, ook al word je 100!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vrouwen hebben de macht bij daten

  1. Pingback: Vrouwen die bier drinken op date willen vaker direct seks | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>