Single Braziliaanse vrouwen missen de ‘gringo’s’ nou al

Gringo-Stereotypes-Revealed-THumbnail-EnglishHet WK in Brazilië loopt op zijn einde en daar zullen met name de single vrouwen wat rouwig over zijn.

De afgelopen maand werd het land overspoeld met vooral mannelijke voetbalfans en dat vonden ze allesbehalve erg.

Er heerst in het Zuidamerikaanse land namelijk een demografische ongelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Door het hoger sterftecijfer onder jonge mannen zijn er in vergelijking teveel vrouwen…………

Dat meldt The Daily Mail.

Vooral in Rio de Janeiro is het probleem acuut: daar zijn er voor 10 vrouwen slechts 9 mannen. Het is dan ook logisch dat de buitenlandse mannen met open armen ontvangen werden.

Uiteraard was er ook een keerzijde van de medaille met Braziliaanse vrouwen die misbruikt werden door ‘losgeslagen’ fans. Maar in de meeste gevallen gedroegen de buitenlandse mannen zich zeer netjes en waren ze minder macho dan de Brazilianen zelf.

Renata de Mouro Moitinho die samen met 3 vriendinnen meer dan 2 uur mer de bus reisde om naar het Fan Fest te komen, vindt dat de supporters iets hebben dat haar landgenoten missen.

“Ze zijn knap, lief, nederig en vrijgevig. Ze hebben respect voor vrouwen en zijn niet zo opdringerig als Brazilianen die je gewoon vastgrijpen en kussen.”

Ook de 35-jarige Catia Santiago, een alleenstaande moeder, deelt de mening van Renata. “Ik heb geen geld om te reizen, dus ik dacht dat alle mannen zoals Brazilianen waren: heel snel en agressief. Nu weet ik dat ‘gringos’- zoals buitenlandse mannen genoemd worden- niet allemaal zo zijn. Ik ben verkocht.”

Lees ook:Overspel Brazilië – Nederland: 1-1
Lees ook:Opnieuw een internetgeliefde in Kameroen ‘zomaar’ overleden
Lees ook:Italiaanse mannen tuk op Nederlandse vrouwen
Lees ook:Knappe man troost overspannen vrouwen en droogt hun tranen
Lees ook:Van deze collega’s worden we groen en geel

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>