Vrouwen zien groen van het groenere gras aan de overkant

Ken je dat nare onderhuidse gevoel als je vriendin straalt in haar nieuwe jurkje, met trots haar knappe vlam voorstelt of door het dolle is met haar promotie?

Jaloerse gevoelens hebben we allemaal wel eens. Vrouwen spannen echter wel de kroon. Maar liefst driekwart is weleens jaloers op haar vriendinnen…….

Uit onderzoek van MyVoucherCodes.co.uk blijkt dat er meerdere redenen zijn waarom vrouwen groen worden bij elkaar.

De oorzaak die er met kop en schouders bovenuit steekt, is het voorkomen van vriendinnen. 88% van de vrouwen is weleens jaloers op het uiterlijk of het figuur van een vriendin. De bankrekening van vriendinlief is ook een schrijnend punt. Eenvijfde van de vrouwen vindt het niet leuk als haar vriendinnen meer geld verdienen. Daarbij spelen intelligentie en een betere baan ook een belangrijke rol.

Vriendinnen die werkelijk nog nooit een modeflater hebben geslagen, de meest fantastische garderobe bezitten, en waarvan het gevoel voor mode op alle fronten aanwezig is, wekken bij de helft van de seksegenotes een jaloers gevoel op.

Net als de geweldige liefdesrelatie, die bij veel vrouwen voor afgunst zorgt. Wat er voor vrouwen dan totaal weer niet toe doet, is de auto waarin vriendinnen rondscheuren.

De strijd om de beste baan, de mooiste kleding en de perfecte relatie wordt bij vrouwen voortdurend aangewakkerd. Toch zwijgt het merendeel over het groene monster tegenover vriendinnen. Slechts 12% heeft zich weleens uitgesproken, 67% houdt wijselijk haar mond. Hoewel het gras voor veel vrouwen groener lijkt aan de overkant, geeft 89% aan dat jaloezie de vriendschap nooit zal belemmeren.

Lees ook:Vrouwen hebben altijd wel reden om jaloers te zijn
Lees ook:Vriendinnen? Heksen zul je bedoelen!
Lees ook:1 op de 10 Nederlandse vrouwen zoent met beste vriendin
Lees ook:Vriendinschappen zijn gezond!
Lees ook:Vrouwen beschouwen vriendinnenclub vaak als hun echte familie

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vrouwen zien groen van het groenere gras aan de overkant

  1. Pingback: Jaloezie: het meest effectieve gif tegen de liefde | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>