De aantrekkingskracht van de vrouwenkont

Het zijn gouden tijden voor vrouwen met rondingen. Het accent is langzaam maar zeker van de borsten naar de billen van de vrouw verschoven.

Dat zie je in de popmuziek, de media en jawel: ook in de porno.

Het zijn tijden van schaarste en de geschiedenis leert dat volheid dan altijd meer in trek is en dat is evolutionair goed te verklaren.

Vorig jaar bleek uit onderzoek van een kledingketen al dat vrouwen boven de maat 40 vaak gelukkiger zijn de de S’jes en de M’metjes; nu heeft zelfs de wetenschap zich over deze materie gebogen.

Vrouwen uitgerust met een flink achterwerk zijn intelligenter en gezonder dan vrouwen met een bescheiden bips………..

Daarover bericht Elite Daily naar aanleiding van onderzoek door de Universiteit van Oxford onder maar liefst 16.000 vrouwen.

Hun maten, gewichten en gezondheidssituaties werden uitvoerig onderzocht en zodoende ontdekten de wetenschappers dat vrouwen met dikke billen een lager cholesterolgehalte hebben, waardoor ze minder kans hebben op diabetes en hart- en vaatziektes.

Voorts bleken de vrouwen met de grotere achterstevens een hoger gehalte aan Omega 3-vetten te hebben, dat bewezen goed is voor de ontwikkeling van de hersenen. Tel uit je winst!

Niet verwonderlijk dat mannen door de natuur zodanig zijn uitgerust dat vrouwen met rondingen hen het meeste beroeren. Het beroemde zandlopermodel is het gezondste. Dat wil zeggen: vet op borsten, billen en heupen, maar een slanke taille.

En het gaat ook nog een geslacht verder. Kinderen van mama’s met een kont blijken intelligenter dan de kinderen van slanke dennen.
rubens-ebay$20mio

Lees ook:Heren begeren nog altijd de wulpse rondingen van Marilyn Monroe
Lees ook:Vrouwen kijken net zo seksistisch naar mannen als omgekeerd
Lees ook:Hallo meiden: dunne bovenbenen zijn ongezond
Lees ook:De billen van een vrouw zijn meer nog dan haar borsten interessant voor de man
Lees ook:Vrouwen laten de reetveter schieten

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>