Naaktslapers zijn gelukkiger (en vruchtbaarder) in de liefde

Nederlanders zijn geen echte naaktslapers blijkt uit onderzoek van een textielfabrikant, las ik vanochtend.

Fransen trekken wel graag alles uit voor ze onder de wol kruipen.

Omdat we allemaal graag willen weten wat ‘normaal’ is op het gebied van liefde, seks en relaties, is daar een ‘standaardwerk’ over gemaakt.

Daar staat niet alleen in hoe vaak en waar stellen seks hebben, maar ook welke paren het gelukkigst zijn met hun relatie……..

Daarvoor werden ruim 100.000 homo- en heteroseksuele paren wereldwijd ondervraagd door onderzoekers aan de universiteit van Washington.

“Meestal wordt gekeken naar het gemiddelde om te bepalen wat normaal is. Wat de meeste mensen doen, wordt als ‘normaal’ gezien. Wat wij echter wilden weten is het verband tussen deze standaard en het geluksgevoel”, verklaart Pepper Schwartz.

Daarom verschoof de focus naar de gedragingen van stellen die zich naar eigen zeggen zeer (62%) tot extreem (16%) gelukkig voelen samen.

De sociologen constateerden dat de gelukkigste koppels regelmatig op date gaan, elkaars hand vasthouden en openlijk hun affectie tonen.

Uit de studie kwamen 2 manieren naar voren om op intiem vlak meer geluk en bevrediging in je relatie te brengen: elkaar vaker zoenen buiten de muren van de slaapkamer om én naakt slapen.

Bij de gelukkigsten gaven de volgende dingen de meeste bevrediging binnen hun relatie:
1. Goede communicatie
2. Vriendschap
3. Affectie
4. Seks
5. Ouderschap

Ook voor onze ‘edele delen’ is naakt slapen gezonder, ook met het oog op eventueel gewenst nageslacht. Zonder ‘hooibroei’ ‘s nachts blijft de vagina gezonder en bij mannen koelen testikels meer af. Dit is beter om het sperma gezond te houden. Daarom zijn naakte slapers vruchtbaarder!

Lees ook:Paren die samen naakt slapen zijn gelukkig
Lees ook:Partners in pyama willen elkaar niet naakt voelen en zien
Lees ook:Paren met aparte slaapkamers: een taboe in Nederland
Lees ook:SAT: apart slapen houdt de seks spannend!
Lees ook:Leer van de Fransozen: slaap klef en naakt!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>