Volle vrouwen kennen exact hun min- en pluspunten // Onderzoek & Wetenschap

Volle vrouwen zitten er tussenin. Tussen het door de mode-industrie gedoodverfde ideaal van maatje 34, maximaal 36 en de vrouwen die tonnetje rond zijn. De volle vrouwen zitten in de maten 40 t/m 46. Zangeres Caro Emerald is 1 van de rolemodels van zo’n aantrekkelijke voluptueuze vrouw.

Zij zijn bij het kopen van kleding het slimste van allemaal. Volle vrouwen kennen namelijk ~in tegenstelling tot hun ronduit dunne en dikke seksegenotes~ exact hun pluspunten en minpunten…………

Zo bleek uit een enquête van styletoday.nl onder 789 ‘curvy’ bezoeksters.

De helft van hen is perfect gelukkig met hun lichaam, hoewel dat niet wil zeggen dat ze zorgeloos shoppen, want over passende kleding denken ze liever 10 x na.

Toch wil 77% van de volle vrouwen liever 3 kilo kwijt omdat voor het vinden van stijlvolle kledij, de buik en taille altijd probleemzones blijken te zijn en daarom ook echt een doorn in het oog. 1 op de 5 wil ook graag smallere heupen en voor een kleine 3% zijn de armen de probleemzone bij uitstek.

Het onderzoekje peilde verder ook nog naar de inspiratiebronnen waar de ‘curved’ of ‘inbetween’ vrouw (want zo worden dames tussen maat 40 en 46 ook benoemd) naar kijkt voor stijltips. Het absolute stijlicoon voor Nederlandse vrouwen blijkt Caro Emerald te zijn, gevolgd door Linda de Mol en Fiona Hering.

Lees ook:Vrouwen worden het onzekerste van hun kipfilets
Lees ook:Doutzen en Yolanthe hebben droommonden
Lees ook:Vrouwen liegen schoen- en kledingmaten naar beneden en ‘ronden cupmaat naar boven af’
Lees ook:Huilen met de kerstspecial van ‘All You Need Is Love’
Lees ook:Hoe ziet de ideale man eruit volgens Franse vrouwen?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *