Indruk maken op vrouwen doe je vandaag de dag als man met 2 rechterhanden

HandyManHeren die denken dat ze indruk maken met een Porsche onder hun kont of met een sixpackje of met een fantastische maaltijd: opgelet!

Zeker in deze dure tijden, maak je bovenal indruk op een vrouw als je even haar afvoer fixt of die kapstok in elkaar zet.

Met andere woorden: laat die handjes eens nuttig wapperen……

Zo blijkt uit onderzoek van Spaceslide.co.uk onder vrouwen.

Driekwart bestempelde ‘handigheid’ als de meest sexy eigenschap van een man. Daarbij dachten ze o.a. aan klussen zoals het ophangen van planken, het in elkaar zetten van meubels of de tuin voorzien van een nieuw terras.

61% van de vrouwen ging zelfs nog een stapje verder, want zij beweerden dat ze zouden afknappen op een man die niet handig is. 68% is dan ook nog steeds van mening dat klussen een echt mannending is en vindt het erg als ze er zelf beter in is dan haar partner.

De tweede meest sexy eigenschap bleek ‘sportiviteit’ te zijn, met 69% van de vrouwen die vond dat de perfecte man van beweging houdt. Mannen die liever aan de slag gaan met potten en pannen zullen wellicht blij zijn om te horen dat ‘lekker kunnen koken’ beschouwd werd als de derde meest aantrekkelijke eigenschap.

Goed kunnen autorijden en sterk zijn in het beheren van de financiën, vervolledigen de top 5 met het wensenlijstje van de dames.

Lees ook:Samen klussen = samen herrie maken (in de dubbele betekenis)
Lees ook:Vrouwen zouden het liefst Sylvie’s ‘Meisjes’ hebben of Tatjana’s ‘Simics’
Lees ook:Vrouwen hebben kluslust en wensen dat van hun kerel ook
Lees ook:Vrouwen houden hun hart vast als manlief klust
Lees ook:We worden steeds meer sapio-seksueel

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>