‘Mannen zijn net stieren: rode zolen kunnen ze niet weerstaan’

RedHeelsEr is een directe relatie tussen seks en damesschoenen.

Zo zouden vrouwen in hun vruchtbare periode van de maand vaker hoge hakken dragen en slaan vrouwen aan (nog meer) schoeisel kopen wanneer ze seks en/of liefde tekort komen.

Net als chocolade geeft het even een boost aan hun zelfvertrouwen en doet het hun hartslag zelfs naar atletisch niveau gaan.

Schoenontwerper Christian Louboutin heeft aan zelfvertrouwen geen gebrek.

Hij laat weten dat hij zijn produkten eigenlijk niet voor vrouwen zelf ontwerpt, maar voor de mannen en weigert op dit moment mee te gaan met de platte schoenenmode.

Schoenen zonder hoge hak zijn als een slechte relatie”…………….

“Mannen zijn net als stieren, ze kunnen rode zolen niet weerstaan”, zegt hij in The New York Times. Zijn handelsmerk: zo hoog mogelijke hakken en de opvallende rode zolen onder deze ‘killerheels’.

Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden, lijkt zijn motto. “Comfort is één van de ergste woorden. Ik stel me dan een vrouw voor die zich slecht voelt, er gezwollen uitziet met een fles alcohol in de hand. En toch houdt ze van het leven, al was het maar omdat ze comfortabele klompen draagt. Je verlaat een heleboel ideeën wanneer je in de comfortzone zit, alsof je in een relatie zit waar je geen liefde meer voelt.”

Toch heeft Louboutin het niet geheel bij het rechte eind. Al eerder moesten wij hier op relatie.blog constateren dat de meestal homoseksuele mode-ontwerpers eigenlijk niet kunnen bepalen wat hetero-mannen mooi moeten vinden en ook uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat mannen zich door hakken uiteindelijk niet laten paaien. Laat onverlet dat de Fransoos prachtige schoenen ontwerpt, waar ook ondergetekende behoorlijk hebberig van kan worden.

Bewezen is zeker wel dat je met het dragen van rood veel signalen uitzendt! Volgens onderzoekers aan de Universiteit van Rochester zou de gevoeligheid voor rood te maken kunnen hebben met de oorsprong van de mens en de genetische verwantschap met primaten.

Vrouwtjesbavianen en -chimpansees laten bijvoorbeeld de kleur rood van hun gezwollen geslachtsdelen zien als de ovulatie nadert. Daarmee geven ze een seksueel signaal af dat de mannetjes onweerstaanbaar vinden. Mensenvrouwtjes kunnen dus in plaats van met rode bibben met rode schoenzolen dat effect bereiken, als we Louboutin moeten geloven! Geïnteresseerde dames: VOILA!

Lees ook:‘Stilettohakken zetten vrouwenvoeten in standje orgasme’
Lees ook:Vrouwen: draag rood, dan wil hij bloot!
Lees ook:Op vrijersvoeten ga je in rode schoentjes
Lees ook:Rode schoenen met hakken zijn mannen-magneten
Lees ook:Schoenmaat 38, een flinke hak en rode teennagels: daar worden mannen gruizig van

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Mannen zijn net stieren: rode zolen kunnen ze niet weerstaan’

  1. Pingback: Zaaddodende modetrends | Relatie

  2. Pingback: Schoenmaat 38, rode nagellak op tenen en een flinke hak: daar worden mannen behoorlijk dol van | Relatie

  3. Pingback: Vrouwen: draag rood, dan wil hij bloot! | Relatie

  4. Pingback: Vrouwen die tijdens daten rood dragen worden door man meer gefêteerd | Relatie

  5. Pingback: Waarom mannen opgewonden worden van vrouwen op hakken | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>