Tofik Dibi wil als homo geen ‘handtas voor vrouwen’ zijn

SATCbgfToen Groen Linkser Tofik Dibi vorig jaar als homo uit de kast kwam, zorgde dat voor de nodige consternatie. Hij schreef een boek over de innerlijke strijd van iemand die én homo is én moslim.

Deze week laat hij weten dat hij geen handtas wil zijn voor vrouwen……

“Sinds Lady Gaga homo’s begon te exploiteren omdat ze geld had geroken in die subcultuur, zijn er steeds meer heterodames die graag een homograantje willen meepikken”, aldus Dibi in zijn column in ‘De Gladiool’.

Hij schrijft dat alle homo’s vrouwen tegenkomen die het geweldig vinden om met hun bgf te pronken alsof het een Michael Kors-handtas betreft.

“Overal waar deze vrouwen komen, hopen ze ook een homo te vinden. Om dan als een gek te brullen “OH WAT LEUK, JIJ BENT HOMO!! Ik hou echt van homo’s” waarna ze je ook nog eens willen koppelen aan een andere homovriend van hen,” aldus Dibi.

Wat homo’s hierzelf aan kunnen doen? “Draai het simpelweg om. Moet je mee gaan shoppen omdat je zogezegd alles over mode weet? Vraag haar dan hoe een gasfornuis werkt. Roep haar ook eens toe “Ben je vrouw? WAT LEUK!!”". En de vrouwen zelf? “Act normal als je een homo tegenkomt.”

 

Lees ook:Het nut van de Gay-Pride
Lees ook:Amerikaanse heteroman doet zich een jaar lang voor als homo
Lees ook:Chinese homo’s en lesbo’s trouwen met elkaar om van het gezeur af te zijn
Lees ook:Helft van de mensheid heeft homo-genen
Lees ook:Kun je horen of iemand homo is?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>