George (103) & Doreen (91) oudste bruidspaar ter wereld

OldLoveGeorge Kirby, binnenkort 103, en Doreen Luckie (91) uit Eastbourne zullen het oudste stel zijn dat elkaar het jawoord geeft met hun gezamenlijke leeftijd van bijna 195 jaar.

George wordt met zijn 103 jaar bovendien de oudste (Britse) bruidegom ooit.

Het paar is al 27 jaar samen maar gaan nu toch voor een boterbriefje. “Het zal eens tijd wordne”, aldus de kranige gom. “Ik voel me helemaal geen 100, Doreen houdt me jong.”

Ze besloten uiteindelijk officieel in het huwelijk te treden toen hun oudere kinderen daarop aandrongen. De hoogbejaarde man deed zijn huwelijksaanzoek tijdens Valentijn.  ”Ik ging niet op 1 knie, want dan was ik niet meer overeind gekomen”, grapt George

In 1988 begonnen ze te daten nadat ze elkaar leerden kennen via een organisatie die oudere mensen samenbrengt. George was toen 76 en pas gescheiden, Doreen was drie jaar eerder weduwe geworden na een huwelijk van 36 jaar. “Hij kwam naar mijn huis en we konden het al snel zeer goed met elkaar vinden”, beaamde Doreen. In 1990 gingen ze samenwonen maar George wachtte met het stellen van dé vraag tot Valentijnsdag dit jaar.

“We dineerden samen toen ik vroeg of ze met mij nog een tijdje getrouwd wenste te zijn”, verklaarde een trotse George. “Ik was zo gelukkig toen ze ja zei.”

Hun grote dag is 13 juni 2015

Lees ook:Dames, neem een toyboy: dan haal je de 100 wel!
Lees ook:2e kinderen zijn socialer dan de oudsten
Lees ook:Scheiden op je 97ste
Lees ook:Weinig weduwen en weduwnaren hertouwen
Lees ook:De kracht van oudste dochters

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>