Rotterdamse ‘neparts’ licht vrouwen via datingsiites op

NepartsSommige mensen houden het heel lang vol in hun eigen fantasiewereld te leven en hun omgeving daarin mee te trekken.

Dat was ook het geval bij de Turks / Rotterdamse Mehmet A.

Hij beweerde zowel tegen zijn werkgever als echtgenote arts te zijn, maar toen zijn academische ‘bul’ maar niet boven water kwam, werd hij ontmaskerd als leugenaar….

Daarover schrijft De Telegraaf.

Zij huwelijk strandde, zijn huis werd verkocht en hij belandde ergens in de Maasstad op een huurflat. Maar hij treurde blijkbaar niet te lang en ging door met waar hij goed in was: de boel belazeren.

Via datingsites met opnieuw een prachtig opgeklopt profiel en onder de naam Maximillian maakte hij afspraakjes met talloze vrouwen, die het maar wat interessant vonden met deze charmante glamourdokter op stap te gaan.

“Hij beloofde gouden bergen, maar een portemonnee had de ’chirurg’ zelden op zak”, zegt een van de vrouwen.

Via een internetforum ontdekte ze deze vrouw dat ze lang niet zijn enige slachtoffer was. Datingsite Paiq bevestigt dat er zo’n klachtenstroom binnenkwamen over ’Maximillian’ dat zijn profiel werd geblokkeerd.

Mehmet A. geeft toe dat een vrouw aangifte heeft gedaan omdat ze nog duizenden euro’s van hem krijgt. Inmiddels zegt hij door een werkstraf ‘veranderd’ te zijn en niet meer te liegen.

Maar dames: u bent gewaarschuwd als u met een longarts uit Rotterdam aan het chatten geraakt.

Lees ook:Wraakporno: afgewezen minnaar zet vrouw op sekssites
Lees ook:Dating-fraude: Kijk uit voor Tim Kuyt en consorten!
Lees ook:Singles controleren eerst elkaars internetprofielen voordat ze op date gaan
Lees ook:Mariah Carey staat op datingsite
Lees ook:Dokter bouwt en trouwt ideale vrouw

facebook share facebook share

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Rotterdamse ‘neparts’ licht vrouwen via datingsiites op

  1. Rotterdamgirl

    Is er iemand die een goede foto heeft van deze neparts? Ik heb wat afspraakjes gehad met iemand die hier verdacht veel op lijkt!

      /   Reply  / 
    1. 1234

      Ook met deze man gedate. Heb wel wat foto’s maar weet niet hoe ik je die moet geven. Hij was altijd erg overtuigend, toch was er niets van waar. Gelukkig heeft het mij nooit geld gekost.

        /   Reply  / 
      1. Rotterdamgirl

        Mij gelukkig ook niet, maar ik zie hem nog weleens dus wil graag zeker weten of hij het echt is. Ik heb een account aangemaakt [email protected] hier kun je informatie naar sturen als je dat wilt. Zou ik onwijs waarderen. Alvast bedankt…

          /   Reply  / 
        1. abc

          Ik denk wel dat ik nog goede foto heb. 2 dates met hem gehad, 1x betaald, gelukkig niet veel, daarna kreeg ik berichtje dat hij family issues had… heb je mail opgeslagen, kijk of ik je morgen kan mailen. Bizar dit!

            /   Reply  / 
  2. Helen

    Ook ik heb gedate met deze neparts. Hij is opdringerig, accepteert geen nee en wil je veroveren. Kijk uit voor deze man! Ik heb de foto gezien en idd dit is hij. Noemt zichzelf Max, Maximiliaan, Dennis etc. Zijn echte naam is Mehmet en hij is half Turks. Hij is eerder veroordeeld voor het 8 jaar werken als arts, zonder daadwerkelijk arts te zijn.

    Heel erg dat hij niet heeft geleerd van zijn fouten en nu vrouwen oplicht.

      /   Reply  / 
  3. rotterdam010

    hij is nu opgepakt en zit in voorarrest. In september komt zijn zaak voor. Als hij jou ook heeft opgelicht doen dan aangifte bij de politie dan kunnen ze jouw zaak ook meenemen. Dan weten we zeker dat hij dit keer wel gestraft gaat worden!

      /   Reply  / 
  4. Anna

    Hoi,
    Weet iemand wat voor straf heeft hij gekregen ?

      /   Reply  / 
  5. Abc

    Ik kreeg vandaag een berichtje van hem! Excuses en hij wilde zijn verhaal doen. Hij zou veranderd zijn en het sierde mij niet dat ik de media voor waar aannam….

      /   Reply  / 
    1. Anoniem

      Hij is nog steeds actief op Tinder maar dan onder de naam Ozan. Ik heb ook 2 keer een borreltje met hem gedronken :-) Zullen we verhalen vergelijken, kunnen we misschien nog lachen…

        /   Reply  / 
      1. Sem

        Ik heb ook met hem afgesproken !!!

          /   Reply  / 
        1. Anoniem

          Dit is toch te erg. Wanneer had jij door dat er iets niet pluis was?

            /   Reply  / 
  6. Lowie

    Ik ben echt benieuwd hoe deze site werkt

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>