Dokter bouwt en trouwt ideale vrouw

Cany naCany voorEen Ikea-bouwpakket is er niets bij….

Deze plastisch chirurg was niet helemaal tevreden met de looks van zijn vrouw, dus verbouwde hij haar van top tot teen, met haar instemming overigens.

Acht operaties onderging ze, waarbij er 1600g aan silliconen in haar lichaam werd gepompt. De niet slecht uitziende Cany ging zo van een klein cup A naar een giga cub F.

Pas nadat ze helemaal aan dokters eisen voldeed – 18.000 pond aan operaties verder – werd hij echt verliefd op haar.

Zowel de dokter als zijn vrouw zijn erg gelukkig met het resultaat. Cany die eerst in een restaurant werkte, is nu een model. Zij zegt: “Als je man een plastisch chirurg is, is de scalpel je beste vriend.”

Dokter Reza die 1200 mensen per jaar onder handen neemt vertelt: “Toen ik Cany voor het eerst ontmoette had ze fysieke gebreken, maar ik zag wel potentie. Ze had brede heupen en dijen. Dus hebben we dat gecorrigeerd en vervolgens nog wat meer verbeteringen aangebracht…”

Op de operatietafel was ze overigens gewoon een anonieme patiënt voor hem. Pas later bloeide de liefde op volgens de dokter die zelf toegeeft ook niet perfect te zijn: “Ik heb een grote neus geërfd van mijn vader. Mijn business partner heeft al een nieuwe voor me gemaakt… Verder heb ik ook botox-behandelingen gehad.”

Lees ook:Kate Middleton blijkt neusje van de zalm te hebben
Lees ook:Wat is wraakchirurgie?
Lees ook:Tweelingzussen delen baan, bed, man en plastisch chirurg
Lees ook:Zo ziet de ideale vrouw eruit. Deel III
Lees ook:Mike Moore verloor zijn penis, maar heeft nu toch een zoon

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dokter bouwt en trouwt ideale vrouw

  1. Lara C.

    Zoiets is en blijft triest als het kennelijk alleen maar om de verpakking gaat. Dat beiden zeggen er gelukkig mee zijn doet hier niets aan af. Of ze gelukkig zijn met wie ze van binnen zijn is niet moeilijk te beantwoorden. Nee, niet mogelijk als je jezelf niet accepteert zoals je bent.
    Dit soort ‘verfraaiingen’ zijn letterlijk oppervlakkig of zoals de engelsen het zo mooi uitdrukken “skin deep”. Echt triest al die mensen die tegenwoordig verdwalen in uiterlijkheden.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Man bouwt en ‘douwt’ perfecte vrouw | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>