Meiden vallen massaal flauw voor jongens van B-Brave

B-BraveHet is van alle tijden: meisjes die flauw vallen voor boybands. Het gebeurde gisteravond in Amsterdam tijdens een optreden van B-Brave.

Waarschijnlijk zijn het dochters van moeders die in katzwijm gingen voor ‘Doe Maar’ begin jraen ’80 en wellicht wel kleindochters van oma’s die dezelfde reactie vertoonden op The Beatles of The Rolling Stones in de jaren ’60.

Bij boyband B-Brave vielen in Amsterdam gisteren ongeveer 30 meisjes flauw……….

Volgens een woordvoerster van de politie speelden zaken als warmte, drukte, opwinding en te weinig eten een rol bij het niet goed worden.

De meiden moesten naar buiten waar ze een plens water op de snoet kregen. Ambulances hoefden niemand mee te nemen.

De Nederlandse boyband, die bestaat uit 5 jongens, trad op in popcentrum de Melkweg. Vorig jaar werden ze derde in het tv-programma ‘X Factor’. Een geplande signeersessie ging niet door.

Voor bezorgde ouders: het hysterische gedoe is slechts een fase. “Het heeft met de puberteit te maken: dit is het moment waarbij er een zoektocht komt naar een man, verliefdheid, afzetten tegen het thuisfront. Als ze volwassen zijn doen ze dat minder, omdat ze dan meer op zoek zijn naar een partner voor het leven en serieuzer zijn”, aldus Patrick van Veen, bioloog bij Ape Management.

“Veel meiden willen dezelfde jongens en fokken elkaar op waardoor een massahysterie ontstaat. Ieder meisje probeert op te vallen om in de smaak te vallen bij de jongens.”

Lees ook:Waarom pubermeiden gillen bij boybands en hun (groot-) moeders ooit hetzelfde deden
Lees ook:Japanse meiden worden gruizig van tongende jongens
Lees ook:Weg met de slettebakken. Brave meiden zijn hip!
Lees ook:Meisjes hebben zwaardere puberteit dan jongens
Lees ook:Waarom er meer jongens dan meisjes zijn

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>