Weg met de slettebakken. Brave meiden zijn hip!

emma-watsonSmijt de string weg, dump die push-up beha en minirokjes en ruil je alcoholpops voor een vers geperst fruitsapje.

Sletterige, dronken meisjes zijn uit, brave meiden zijn hip.

Oftewel: byebye Paris Hilton en viva Emma Watson…….

Celebs als Paris Hilton, Britney Spears en Kate Moss lieten zich dronken of high, halfnaakt in compromitterende houdingen fotograferen.

Het aantal seksvideo’s van sterretjes is ontelbaar. Tienermeisjes namen hier een voorbeeld aan en zo groeide comazuipen uit tot iets stoers en ook seks met verschillende jongens op jonge leeftijd zou je populair maken.

Nu worden meisjes en vrouwen weer trots op hun brave imago, gedragen ze zich als een dame en kiezen ze voor stijlvolle modieuze kleding.

Actrice Emma Watson uit ‘Harry Potter’ is hun rolemodel. Zij geeft zelf toe in vergelijking met Paris Hilton een saai leven te leiden. Maar Emma is slim, want ze gaat binnenkort naar Brown University in Amerika en ze is mooi en geliefd bij regisseurs en ontwerpers.

Ze praat in interviews over haar familie en het feit dat ze zo graag tijd met hen doorbrengt. Steeds meer jonge vrouwen zijn onafhankelijk zonder sletterig te zijn.

Fearne Cotton, Brits presentatrice en DJ / model Alexa Chung houden ook hun braaf imago hoog. Deze bekende meisjes promoten tegenwoordig zelfrespect en geven niet te veel bloot.

Topmodel Lily Cole is tevens studente aan Cambridge University en bewijst zo dat vrouwen mooi kunnen zijn en tegelijkertijd hersens hebben.

En zangeres Duffy doet haar best om het van cafézangeres tot internationale ster te schoppen zonder zich wekelijks dronken in clubs te laten fotograferen.

Michelle Obama tenslotte moedigt jonge meisjes aan om hard te werken en goede cijfers te halen.

 

Lees ook:Current Obsession: mooie mannen in de metro II
Lees ook:Wat is nou weer een himbo ?
Lees ook:Zonen trekken een gebroken gezin beter dan dochters
Lees ook:Zonen beter bestand tegen scheiding ouders dan dochters
Lees ook:Dames, kijk en vergelijk: hier vallen de mannen wel op!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Weg met de slettebakken. Brave meiden zijn hip!

  1. Pingback: Michelle Obama in hotpants | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>