Ook op het vliegveld kun je nog op jacht naar ‘de ware’

Goed nieuws voor singles die zich vervelen als ze in de luchthaven op hun vlucht wachten.

Een nieuwe datingsite stimuleert hen om nog snel een lief te vinden voordat het vliegtuig opstijgt………..

Steve Pasternack kwam op het idee om zijn site, Meetattheairport.com, op te richten toen hij zelf strandde op de luchthaven van Miami.

“Ik zag veel verveelde mensen zitten aan de bar en kon me voorstellen hoe gelukkig ze zouden zijn met aangenaam gezelschap”, vertelt hij aan CNN.

Singles maken een profiel aan op basis van hun persoonlijke interesses. Vervolgens dienen ze daar hun vluchtdetails aan toe te voegen. Daarna zoekt de site snel naar vrijgezellen met dezelfde reisgegevens en hobby’s.

“Een nieuwe persoon ontmoeten op de luchthaven kan uitgroeien tot een goede vriendschap of zelfs een romance”, voegt Pasternack eraan toe.

Rachel Greenwald, relatie-experte en schrijfster van het boek ‘Have him at Hello’, deelt die mening. “Veel jonge zakenreizigers hebben gewoonweg geen tijd om mensen te ontmoeten omdat ze nooit thuis zijn, wat deze site bijzonder efficiënt maakt.”

Pasternack is trouwens niet de enige die datemogelijkheden ziet in de luchthaven. Vantaa Airport in de Finse hoofdstad Helsinki overweegt om wachtende reizigers te laten speeddaten voor ze in het vliegtuig stappen.

Lang niet iedereen kan zich vinden in deze nieuwe datingstrategie. Sommigen vinden het absurd dat mensen gestimuleerd worden om 24/7 te jagen op de ware. Ze denken dat de site vooral een handig hulpmiddel is voor zakenreizigers met een grote seksdrang en luchthavenpersoneel.

Lees ook:Piloot en stewardess trouwen met hartjes in de lucht
Lees ook:Speed-daten is helemaal niet speedy
Lees ook:NS rijdt liefdestrein voor smachtende singles
Lees ook:Singles hopen dinsdag op een ontmoeting met een oranje randje
Lees ook:Als je vorige relatie een nieuwe liefde in de weg staat

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>