Singles hopen dinsdag op een ontmoeting met een oranje randje

KingWALangzaam maar zeker is alles oranje aan het kleuren. In centra van dorpen en steden, maar op de diverse media neemt alles de nationale kleur aan.

Dinsdag is het zover. Of je nu in Amsterdam in de drukte gaat staan of in je eigen woonplaats blijft en met vrienden in de kroeg voor de buis: de vrijgezellen verwachten veel van aanstaande dinsdag 30 april…….

Onderzoek van Lexa.nl onder 1750 leden toont aan dat de wens een potentiële geliefde te ontmoeten op deze feestdag groot is.

Bijna 60 procent hoopt hierop. Nog eens 16 procent zorgt ervoor dat hij of zij er extra leuk uitziet.

Op Koninginnedag zitten de meeste mensen goed in hun vel, heerst er een vrolijke sfeer en men maakt sneller een praatje met elkaar. De ideale omstandigheden voor het vinden van een leuke date, vindt de helft van de ondervraagde mannen en vrouwen.

Sommigen vinden zelfs dat er geen betere dag bestaat die de mogelijkheid biedt zoveel verschillende mensen te ontmoeten (8%).

Uiteraard zijn er ook singles die de Kroningsdag niet geschikt vinden voor het vinden van een leuke man of vrouw. Volgens hen is het lastig in te schatten hoe mensen in werkelijkheid zijn vanwege hun uitgelaten stemming. Ook zou de focus meestal op het eigen gezelschap liggen, in plaats van op het ontmoeten van nieuwe mensen.

Van de singles die al aan het daten zijn, brengt bijna 70% het oranje feest het liefst samen door. Volgens hen is het een goede dag elkaar beter te leren kennen. Met z’n tweeën naar de vrijmarkt is in dat geval favoriet.

Lees ook:Speed-daten is helemaal niet speedy
Lees ook:‘Datend ontmoet je de ware niet’
Lees ook:Elkaar helemaal uitkleden als eerste date: geef je op!
Lees ook:NS rijdt liefdestrein voor smachtende singles
Lees ook:Single vrouwen willen met dolfijnen zwemmen, mannen willen seks op het strand

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>