NS rijdt liefdestrein voor smachtende singles

Er beginnen jaarlijks zo’n 4500 romances in de trein. Dat is voor de Nederlandse Spoorwegen aanleiding om in de aanloop naar Valentijnsdag een speciale trein te laten rijden.

Een liefdestrein waar wellicht nog meer singles hun geluk vinden……..

De NS Love Train maakt binnenkort eenmalig een romantische reis door Nederland. Volgens het vervoersbedrijf is hun liefdestrein de plek om nieuwe mensen te ontmoeten.

Op 8 februari vertrekt de trein op een romantische reis door Nederland. De ideale plek om nieuwe mensen te ontmoeten onder het genot van een lekkere lunch en een muzikale verrassingsact.

Via dit invulformulier kun je laten weten welke romantische treinreis jij met je nieuwe liefde zou willen maken. Reageren kan tot en met 29 januari. De meest originele reacties ontvangen een ticket voor de NS Love Train.

De bijzondere treinreis start om 11:00 uur bij het Spoorwegmuseum in Utrecht en eindigt rond 15.30 uur op dezelfde locatie. Tijdens de reis ontmoet je leuke singles en ga je korte één-op-één gesprekjes aan.

Ben je zelf niet single, maar heb je leuke single vrienden? Stuur deze actie dan door via onze Facebook pagina of twitter met #LoveTrain

Lees ook:100 singles
Lees ook:Woensdag rijdt de NS met de flirt-trein
Lees ook:NL single: 12 dates per jaar à €66,-
Lees ook:Singles hebben het zwaar in het voorjaar
Lees ook:Liefdestrein moet geboortecijfer Japan opkrikken

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “NS rijdt liefdestrein voor smachtende singles

  1. Tanja

    Haha dat geloof ik best. Zo zijn de vertragingen toch nog ergens goed voor! heb je langer de tijd om te flirten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>