Piloot en stewardess trouwen met hartjes in de lucht

LoveIsInTheAirMierzoet en lief tegelijk. Bewoners en toeristen op Malta staarden gisteren verwonderd naar de lucht waar een vliegtuig 2 hartjes ‘tekende’ in de atmosfeer.

Op Twitter werd meteen druk gespeculeerd. ‘Een PR-stuntschrijft ‘, volgdens de één, ‘Creatieve trainingsoefeningen’, volgens een ander.

Mis: love is in the air!

De piloot van vlucht KM14JC was die ochtend getrouwd met een collega. Om dat te vieren stapte het kersverse echtpaar in het vliegtuig voor een romantische vlucht in de vorm van hartjes.

Vliegtuigspotters helemaal in de war.

Op de radar was te zien hoe het vliegtuig opsteeg vanaf de internationale luchthaven van Malta en vervolgens een grote hartvormige route maakte rond het eiland. Op de terugweg naar de luchthaven maakte de piloot nog een kleiner hartje in de lucht.

Op het aankomstbord op de Maltese luchthaven werd de vlucht aangekondigd als ‘just married’. Een woordvoerster bevestigde dat de piloot en de stewardess elkaar diezelfde dag het ja-woord hadden gegeven op de luchthaven.

Lees ook:Ook op het vliegveld kun je nog op jacht naar ‘de ware’
Lees ook:Piloot stalkt zijn ex vanuit de lucht
Lees ook:Duitsers flirten in de lucht
Lees ook:‘Piloten moeten z.s.m. aan de vrouw om gekkigheid te voorkomen’
Lees ook:Een zwangere vrouw is vaak de weg kwijt

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>