Single vrouw hoeft geen man

Och gossie, ben je single? Wat nou och gossie! Single zijn is heerlijk, zo blijkt uit Brits onderzoek. Single vrouwen hoeven niet zo nodig meer aan de man. Een relatie geeft alleen maar verdriet en teleurstelling…………….

Singelssite.nl ging op onderzoek uit. Is het echt waar? Wijzen single vrouwen mannen de deur?

Het is in ieder geval waar dat er steeds meer singles bijkomen en dat niet iedereen meer zit te wachten op die relatie. Het is niet zaligmakend. Het leven is ook drukker geworden en hectischer. Tijd voor een relatie is er niet, dat kost energie.

Mirjam (38); “Na een aantal relaties hou ik het voor gezien. Tussen het manvolk zit zo nu en dan een leuk exemplaar, maar ze zijn niet leuk genoeg om m’n leven mee te delen”

Tamara (31): “Mijn leven is leuk genoeg zonder partner. Ik heb een drukke baan, fijne vriendinnen, een prettig huis en zo nu en dan een heerlijke one-night-stand maar ik moet er niet aan denken om mijn leven permanent met een man te moeten delen”.

Wat zijn de redenen om geen vaste relatie meer na te streven? De (pas) verworven vrijheid, geen rekening te hoeven houden met een ander en ‘wel de lusten maar niet de lasten’. Ook de idee dat je leven niet compleet zou zijn zonder vaste relatie is bullshit volgens single vrouwen.

Alleen op de bank zitten op zaterdagavond is niet zielig, het is heerlijk. Of gewoon gezellig met vriendinnen op stap of een filmavondje is helemaal niet erg.

Mocht er dan toch een man zijn die het redt om door de zelfgekozen vrijheid-blijheid leefwijze te breken, dan geven de singles de voorkeur aan een lat-relatie. “Een Lat-relatie heeft volgens hen een groot pluspunt. De man in kwestie blijft langer spannend, de relatie beduidend verser en de kans op sleur wordt tot een minimum beperkt.”

Lees ook:100 singles
Lees ook:50+ vrouwen zitten niet meer te wachten op een man en vieze sokken
Lees ook:In een relatie blijven hangen omdat uit elkaar gaan te duur is
Lees ook:Single vrouwen met kinderwens schieten in de stress met 30 in de klok
Lees ook:Open relatie of dichte deur?

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Single vrouw hoeft geen man

  1. Chris van Hattem

    De moderne vrouw is een independent-lady met een baan die goed voor zichzelf kan zorgen. Vrijgezel zijn voor een paar jaar is goed.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>