100 singles

Single zijn is tegenwoordig heel normaal. Ze zijn zelfs een aparte afzetmarkt.

Zo zijn er singlevakanties, single-feesten, single-tijdschriften, single-internetsites en singleprogramma’s op tv. Bijvoorbeeld ’100 Singles’………………

De single van tegenwoordig is geen zieligerd meer. De single is happy en tevreden met zijn of haar leven, doch immer stiekem op zoek naar die ware.

Maar liefst 2,5 miljoen singles telt Nederland. Dat is niet niks. De 100 singles In het programma ’100 singles’ zien het als een mooi platform om zichzelf te verkopen. Want er zijn dan wel 2,5 miljoen singles, hoe ontmoet je elkaar?

Caroline Tensen volgt verschillende mensen zonder vaste partner. Weduwnaars, gescheiden mensen, internetdaters en mensen die nog nooit een afspraakje hebben gehad.

De singles thuis kunnen reageren op de singles op de buis of elkaar zelfs ontmoeten tijdens een blind date. Ware het niet dat je misschien niet de enige bent die om acht uur in dat ene restaurantje zit te wachten.

Donderdag 13 november op Nederland 1 om 20.30 uur.

Lees ook:50+ vrouwen zitten niet meer te wachten op een man en vieze sokken
Lees ook:Hoe zielig is de single?
Lees ook:3 miljoen singles smachten
Lees ook:Dringen op de woningmarkt: steeds meer mensen wonen alleen
Lees ook:Stad van de liefde favoriete stek van singles

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>