Open relatie of dichte deur?

Wat is de definitie van een open relatie? Elkaar altijd de waarheid vertellen, nooit iets achterhouden, met elkaar de diepste geheimen, angsten en fobieën delen?

Maar dat bedoelen mensen natuurlijk niet als ze zeggen: wij hebben een open relatie……

Daar bedoelen zij mee dat zij fysiek niet trouw zijn aan elkaar. De gedachte om voor altijd bij een zelfde partner te blijven, altijd met dezelfde partner te moeten vrijen en altijd datzelfde gezicht te moeten zien tijdens het avondeten benauwt veel mensen. Een open relatie houdt het allemaal toch spannend? Als je even geen zin hebt in je vaste partner, dan zoek je een ander, of, in sommige gevallen, dan ga je naar die andere vaste partner, waarvan die ene vaste partner weet dat hij bestaat, maar het is allemaal oké, want immers…jullie hebben een vaste open relatie.

Als je terugkomt vraagt je open vaste relatie hoe het is geweest bij je andere open vaste relatie. Nou enig, dank je wel, geef je als antwoord. Ga de volgende keer mee. Nu eerst even douchen. Want dat doe je toch het liefste thuis. Met de deur dicht.

Lees ook:Sommige dingen van je partner moet je niet willen weten…..
Lees ook:Eenderde van de singles wil eigenlijk best een ‘open relatie’
Lees ook:Vechtscheiding is kindermishandeling!
Lees ook:Een open relatie waarin je elkaar wat gunt
Lees ook:Hersenonderzoek bewijst: bij sommigen gaat verliefdheid nooit over

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>