Maik de Boer is scheutig met sperma

BabyTieModestylist Maik de Boer onthult dat hij al enige tijd zaaddonor is.

“Ik ben geen vader, ik ben donor”, benadrukt hij. “Ik ben er altijd heel discreet in geweest, het was een keuze maar ik ga dat niet van de daken schreeuwen…….

Maik (52) vertelt aan RTL Boulevard dat hij vroeger wel een kinderwens had, maar dat de vriend die hij destijds geen trek had in een spruit. Naar verloop van tijd heeft hij zijn kinderwens laten varen. Nu wil hij de kinderwens van anderen vervullen.

“Ik hoorde wel eens van stelletjes dat het niet lukte om zwanger te worden. Door me beschikbaar te stellen als zaaddonor wil ik er voor die mensen kunnen zijn.”

Van één kindje weet Maik dat het er is gekomen. “Na de geboorte wilde ik weten hoe het met de kleine gaat. Het gaat goed en het kindje is gezond. Toch kwam het wel erg dichtbij. Na verloop van tijd heb ik ook wat afstand genomen.”

Zijn moeder weet echter pas sinds gisteren van het bestaan van kleine Maikjes. “Ze vond het heel mooi. Je geeft iemand anders het mooiste wat er is. Ze grapte dat we misschien wel in ‘Spoorloos’ komen!”

Maik mag graag mensen helpen, maar schenkt zijn zaad niet aan Jan en alleman… “Het is een zakelijke deal. Ik hoop niet dat straks iedereen voor mijn deur gaat staan van: ‘Maik ik wil een kind!’”

Lees ook:De Maastrichtse spermadonor van 100 kinderen
Lees ook:TV-tip The Sperminator: Maastrichtse Ed en zijn 100 kinderen
Lees ook:Transgender-stel: mama wordt papa en papa wordt mama
Lees ook:Je kunt bij een vrouw aan haar neus zien of ze (veel) kinderen wil of niet
Lees ook:Decolleté op 1e date? Dan denkt een man: ‘Lekker voor 1x en weer door!’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>