TV-tip The Sperminator: Maastrichtse Ed en zijn 100 kinderen

EdHoubenRegisseur Vuk Janic volgde Ed Houben, u weet wel: de man met de 100 kinderen waarover we bij relatie.blog reeds eerder berichtten.

In het portret dat vanavond uitgezonden wordt is te zien hoe ‘Sperminator Ed’ vanuit zijn portiekflat de kinderwens vervult van echtparen bij wie de man onvruchtbaar is, lesbische stellen en singles.

Elk jaar organiseert Ed voor alle ‘wensouders’ en zijn kinderen een ‘familiedag’ in een café. Maar het is de vraag hoe verbonden zij werkelijk zijn.

De donorvader die geen echte vader is, de halfbroertjes en zusjes die uiterlijk zoveel op elkaar lijken, maar geen echte verwantschap hebben, de vrouwen die een kind baarden van een man met wie ze een deal sloten via internet.

Door zijn donorschap heeft Ed, die altijd onzeker was met vrouwen, nu ook eindelijk zelf een vriendin. Ze woont in München. Maar kan die relatie wel standhouden door zijn activiteiten als zaaddonor?

‘KRO-NCRV 2Doc: de man met 100 kinderen’, zondag 10 juli om 19.55 uur op NPO 2.

Lees ook:Het mooist gelijkende kind heeft een streepje voor
Lees ook:De zomer is voor vrouwen nog fijner dan voor mannen
Lees ook:Spermadonoren en kinderen zoeken hun ‘match’
Lees ook:De Maastrichtse spermadonor van 100 kinderen
Lees ook:Vrouwen vallen voor vriendjes die lijken op de vader uit haar kindertijd

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>