De toyboy legt het af; oudere mannen zijn rijker!

Vergeet alle sterke verhalen over cougars en hun jonge toyboys. Dat zijn uiteindelijk gewoon tijdelijke troostjongens.

Om een serieuze relatie mee te beginnen en een gezin te stichten willen vrouwen graag een man die wat ouder is dan zijzelf.

Meer levenservaring en verder met zijn carrière.

Gemiddeld komt dat uit op een leeftijdsverschil van 4 jaar en 4 maanden…………

Slechts 1% van de vrouwen droomt over een jongere man, blijkt uit onderzoek van een Britse verzekeringsmaatschappij Confused.com.

Zelf willen de heren ook helemaal niet zo graag een toyboy zijn. Slechts 2% van de heren zegt dit te ambiëren.

40% van de vrouwen vindt dat een man 3 tot 4 jaar ouder moet zijn om een relatie succesvol te maken, 30% zegt 5 tot 6 jaar en eveneens 30% kiest liever een man die 7 ouder is dan zijzelf.

Eenderde van de ondervraagden gaat er van uit dat een man rijker is als hij meer dan 7 jaar ouder, maar 20% denkt dat zo’n relatie geen lang leven beschoren is. Een kwart ziet een vrouw die met een oudere man uitgaat als een gold-digger.

Mensen die vinden dat een man iets ouder moet zijn dan zijn vrouw, noemen meestal niet het geld, maar denken dat vrouwen kunnen leren van de levenservaring van hun man, terwijl de man een jeugdige uitstraling zou krijgen door zijn jongere vrouw.

Volgens relatiedeskundige Julia Cole is het leeftijdsverschil niet zo belangrijk. “Diversiteit wordt toch steeds meer geaccepteerd en daarom zullen we steeds meer verschillen gaan zien, ook in de leeftijd van partners”, zo zegt ze in de Daily Mail.

“Als er een groot leeftijdsverschil is en de relatie wordt serieus, dan is het wel belangrijk om te praten over geld, wat men verwacht van een relatie en hoe vrienden, ouders, broers en zussen over de relatie denken. Een groot leeftijdsverschil kan nu eenmaal problemen met zich meebrengen.”

Lees ook:De cougar & de toyboy: leeftijd is maar een getal
Lees ook:Vrouwen boven de 45 jaar willen een toyboy als minnaar
Lees ook:De ‘toyboy’ is alom begeerd
Lees ook:De man van nu date graag met oudere succesvolle vrouw
Lees ook:De plussen en minnen van een toyboy

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “De toyboy legt het af; oudere mannen zijn rijker!

  1. dater

    Dit gaat ook elke keer op en neer. Dan weer jonger dan weer ouder. Dan weer kale mannen dan weer slimme mannen, dan weer ouderen vrouwen, dan weer zus, dan weer zo.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>