De man van nu date graag met oudere succesvolle vrouw

Het fenomeen cougars met toyboys blijkt geen modegril.

In deze tijd van veranderende sekseverhoudingen zijn veel jongemannen wel degelijk gevoelig voor een oudere, liefst succesvolle, ervaren vrouw.

En niet alleen voor een date of onenightstand: een groot deel ziet er wel een serieuze relatie in………..

Dit blijkt uit een onderzoek over leeftijdsverschillen door singlessite.nl onder 750 singles, waarvan 40% vrouwen en 60% mannen.

31% van de mannen gaat geregeld met een rijpere vrouw uit. Daarboven zou nog 24% dit best eens willen proberen. Bij 11% van de mannen is hun date 8 tot 10 jaar ouder en bij 15% is het leeftijdsverschil 11 tot 16 jaar. 5% van de mannen geeft zelfs aan dat de date het leukst is wanneer zij 17 tot 21 jaar ouder is.

De ervaring op seksueel gebied is voor mannen het aantrekkelijkst. Daarnaast geven zij aan dat deze vrouwen seksueel geen gêne en remmingen hebben en vaak verzorgd, mooi, zelfverzekerd en zelfstandig door het leven gaan. Hoewel een serieuze relatie niet altijd het voornaamste doel is, sluit 28% van de heren dit niet uit en acht 12% dit mogelijk.

Mannen zijn zelfs gretiger naar oudere vrouwen dan andersom. 44% van de single mannen tegenover 25% van de vrouwen die daar wel voor ‘in’ is. Van de ondervraagde vrouwen heeft 33% regelmatig een date met een jongere man. Zij vinden zijn fysieke verschijning en onvermoeibare bedprestaties aantrekkelijk. Daarnaast zien zij zijn jong van geest en modern zijn en de ruimdenkendheid als pluspunten.

Vrouwen nemen een relatie met een dergelijk leeftijdsverschil minder serieus dan mannen. Slechts 6% ziet zichzelf iets bestendigs krijgen met haar veel jongere vriend. 20% van de dames sluit het echter niet uit.

Illustratie: 1 van de grootste propagandistes van een jongere minnaar is natuurlijk Kim Cattrall (54), in haar rol van ‘maneater’ Samantha in ‘Sex And The City‘. Hier verschijnt zij op de SATC-filmpremière met een zo door haar bezongen ‘toyboy’.

Lees ook:De toyboy legt het af; oudere mannen zijn rijker!
Lees ook:De cougar & de toyboy: leeftijd is maar een getal
Lees ook:30′ers daten oudere vrouwen, maar ze trouwen er meestal niet mee
Lees ook:Iedereen heeft het over de 25 jaar oudere vrouw van de Franse president
Lees ook:Vrouwen boven de 45 jaar willen een toyboy als minnaar

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “De man van nu date graag met oudere succesvolle vrouw

  1. Pingback: De relatie-vloek op Oscar-winnaressen | Relatie

  2. Pingback: Op zoek naar een rijke man? Negeer de wipneusjes, ga achter de haakneuzen aan! | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>