Vrouwen boven de 45 jaar willen een toyboy als minnaar

toyboyDe meerderheid van de vrouwen onder de 45 jaar gaat als ze op zoek gaat naar een minnaar voor een rijper exemplaar.

Vrouwen boven de 45 gaan daarentegen juist op zoek naar een jong blaadje…..

Zo blijkt uit onderzoek van overspelsite Victoria Milan onder 5000 vrouwelijke leden uit 22 landen.

36% van de vrouwen 45+ zegt dat ze liever een minnaar heeft die 6 tot 10 jaar jonger is dan zij, gevolgd door 22%, die de voorkeur geeft aan 1 tot 5 jaar jonger. Slechts 20% van deze groep zou eerder een ouder iemand kiezen.

Jongere mannen zijn beter in bed, omdat ze seksueel actiever zijn: een prioriteit voor eenderde van de rijpere vrouwen. 41% zegt dat het beste aan een jongere minnaar is, dat zij zelf de controle hebben.

Daarentegen geven vrouwen die jonger zijn dan 45 de voorkeur aan een oudere man. 32% met een leeftijdsverschil hebben tussen de 1 en 5 jaar; 23% zegt dat hun ideale minnaar tussen de 6 en 10 jaar ouder moet zijn.

Volgens deze jongere vrouwen zijn oudere minnaars seksueel ervarener, zorgen ze voor zichzelf en zien ze er beter uit naarmate ze ouder worden. Slechts 10% van deze groep beweert dat leeftijd niet uitmaakt.

Oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal, zegt dat vrouwen zelfverzekerder worden naarmate ze ouder zijn en dat ze dan precies weten wat ze willen.

Lees ook:30′ers daten oudere vrouwen, maar ze trouwen er meestal niet mee
Lees ook:Pas na haar 75ste wil een vrouw een toyboy
Lees ook:Met een toyboy ga je eerder dood!
Lees ook:De man van nu date graag met oudere succesvolle vrouw
Lees ook:Eigentijdse Mrs Robinson blieft geen jonge minnaar

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>