En ook vrouwen willen graag een man met een lekker bekkie

hughjackman1Het gaat toch veel meer om de binnenkant dan om de buitenkant.

Dat is wat je vrouwen vaak hoort zeggen. Nou echt niet.

Mannen blijken bij de keuze voor hun echtgenote op het gezicht te letten, zo berichtten wij vanochtend reeds.

Maar ook dames kunnen wel degelijk enorm  vallen voor een man met een lekker bekkie…….

Dat is gebleken uit een Australisch onderzoek waaraan 2800 vrouwen deelnamen en waarvan de resultaten zijn gepresenteerd tijdens de Australian Marketing and Social Research Society-conferentie.

Hen werd gevraagd wat zij aan mannen stiekem het meest aantrekkelijk vinden en uiterlijkheden als sexappeal en fysieke aantrekkelijkheid werden hierbij het vaakst genoemd. Ook mannelijkheid scoorde goed.

“Wanneer vrouwen gevraagd wordt wat zij aantrekkelijk vinden in een potentiële partner, zullen zij zelden fysieke aantrekkelijkheid noemen”, bevestigt Derek Jones van D&M Research, dat het onderzoek uitvoerde.

“Maar het is duidelijk belangrijk voor hen, ook al zijn ze er niet open over. Dat wil overigens niet zeggen dat vrouwen oppervlakkig zijn of alleen geïnteresseerd in hunks.”

Volgens Jones zal een relatie dan ook spaak lopen als een man niet ook gevoel voor humor heeft en verzorgend is ingesteld. “Maar het kan duidelijk geen kwaad als ‘ie er goed uitziet.”

De dames werden eveneens aan de tand gevoeld over de aantrekkelijkste heren ter wereld. Hugh Jackman (zie afbeelding), Johnny Depp, George Clooney, Brad Pitt en Roger Federer voeren deze lijst aan.

Tiger Woods doet het op dit vlak aanzienlijk slechter: de overspelige golfer werd door de bank genomen het minst aantrekkelijk gevonden.

Lees ook:Macho mannen hebben lousy sperma
Lees ook:Baardmannen scoren niet bij vrouwen, maar wel bij mannen
Lees ook:Goed nieuws: wetenschap bewijst dat uiterlijk bij liefde niet telt
Lees ook:Mooie vrouwen zijn vaak niet zo fraai van binnen
Lees ook:Het is de blik die telt…

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “En ook vrouwen willen graag een man met een lekker bekkie

  1. Pingback: Grootste afknapper voor vrouwen: oneerlijkheid | Relatie

  2. Troeltje

    Tuurlijk is uiterlijk ook belangrijk, maar iemand met een lekker bekkie en thats it is niets. Het is een samen gaan.Mannen vallen vaak op uiterlijk en wij kijken net iets verder.Maar zeker ook naar uiterlijk, ook wij moeten er opgewonden van worden toch?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>