Tips voor vrouwen die een rijke man willen verschalken

brandon-and-tanyaAfgelopen weekend was er in Manhattan een heuse conferentie voor vrouwen die graag een rijk heerschap aan de haak slaan.

De website SeekingArrangement.com van Brandon Wade was de organiserende partij en die heeft zo’n 800.000 mannelijke ingeschrevenen, van gemiddeld 40 jaar en met een jaarsalaris van $250.000….

Tips voor de vrouwen:

1. Heb geen seks op de eerste date
De 25-jarige deelneemster Kristen J. “Je vergooit anders meteen je kansen. Laat hem verlangen naar meer. Zo krijg je meer geld.”

2. Probeer de gevreesde ‘Salt Daddy’ te ontlopen.
Met andere woorden, de gefortuneerde man is niet van plan om zijn rijkdom zomaar te delen met zijn verovering. Terug naar af dus, voor de in geld geïnteresseerde mannenjaagsters. Op SeekingArrangement.com is de helft van de 800.000 mannen zo’n ‘zoutpapa’.

Verder nog? Jazeker. Sugar baby’s luisteren naar wat hun ‘daddy’ zegt. “Hoe saai het soms ook mag zijn, je komt er echt ver mee.”

Verder nog af te raden: profielfoto’s die al te veel prijsgeven. Aan te raden dan weer is om 10% van de verdiensten opzij te leggen voor later. En om nooit het woord ‘sugar daddy’ te gebruiken in het bijzijn van… juist ja.

Succesvoorbeelden vielen er ook te horen op de conferentie in Manhattan. De 28-jarige Dakota harkt bijvoorbeeld $10.000 zakgeld per maand binnen. “Ik wil gewoon een succesvol iemand daten. Ik ben geen hoer, ik ben geen goudzoeker, maar ik heb wel zo mijn normen.”

Ook het stereotiepe beeld van de sugar daddy werd ontkracht op de top: “Dat zijn geen wellustige, geile oude mannen”, zegt CEO van Seeking Arrangement, Brandon Wade, aan de New York Daily News. Wade is zelf een sugar daddy, of wat dacht u? “Maar het cliché klopt dus niet, dat kan ik duidelijk stellen.”

Lees ook:Universiteit voor golddiggers
Lees ook:Koop je date om met de belofte van grotere tieten
Lees ook:Nieuwe vriendin John Cleese gaat naakt om alimentatie aan zijn ex te dokken
Lees ook:Datingsite speciaal voor vrouwen die rijke man willen
Lees ook:Ruim de helft van de mensen bespioneert de partner

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>