Koop je date om met de belofte van grotere tieten

CarrotDatingAls je nou echt overal ‘uitgekakt’ bent qua daten, kun je de mider koninlijke weg bewandelen met de app Carrot Dating.

Die is ontwikkeld door Brandon Wade en laat toe andere singles ‘om te kopen’ met geld of de belofte dat je bijvoorbeeld een borstvergroting zult betalen……..

Uiteraard ligt dit tegen prostitutie aan, maar de ondernemer verdiende zijn geld ook al met  platte projecten als SeekingArrangement.com (rijke mannen) en WhatsYourPrice.com (bieden op dates).

Het idee achter de wortel is dat wie ‘in het echte leven’ geen date kan krijgen, meer geluk zal hebben wanneer hij of zij de ‘juiste wortel’ (wij zouden zeggen worst) voor mooie vrouwen houdt.

Journaliste Christina Sterbenz vergelijkt het in BUSINESS INSIDER met prostitutie: “Het probleem met deze app is dat mannen, zo het idee krijgen dat vrouwen geldbeluste idioten zijn die niet door opzichtigheid heen kunnen zien. Dit ruikt zelfs naar vrouwenhaat. Als je een vrouw een cadeau aanbiedt in ruil voor een eerste date, dan impliceer je dat ze net als een prostituee gekocht kan worden.”

Lees ook:Datingsite speciaal voor vrouwen die rijke man willen
Lees ook:Ex-prostituees moeilijk aan de man
Lees ook:Christina Aguilera krijgt 2 miljoen voor haar rondingen van datingsite
Lees ook:Wat mannen haten aan vrouwen en andersom
Lees ook:De duit en de fluit: geld is voor velen belangrijker dan seks

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>