Datingsite speciaal voor vrouwen die rijke man willen

how-to-date-a-sugar-daddyDaten met een rijke man? Of zelfs liever nog meer dan alleen een date?

Dames die dat ambiëren kunnen tegenwoordig terecht op een speciale website.

Alhoewel critici het natuurlijk alweer als verkapte prostitutie betitelen……….

De 38-jarige oprichter Brandon Wey kreeg het idee voor de site omdat bij ontevreden was over zijn liefdesleven,

“Ik vond mijn geluk niet op gewone datingsites omdat ik daar niet kon benadrukken wat mijn pluspunten waren, veel geld dus. Dankzij mijn eigen initiatief kon ik dat veel duidelijker stellen.” Daarom richtte hij SeekingArrangement.com  op.

Rijke mannen die lid willen worden en een dame willen onderhouden, moeten betalen. De vrouwen kunnen zich gratis inschrijven. Brandon Wey.

“Velen noemen dit prostitutie, maar niets is minder waar. Deze website legt de nadruk op het feit dat een relatie voordelig is voor beide partijen. We vragen mensen na te denken wat ze zoeken in een partner en wat ze te bieden hebben. Rechtuit zijn is een goede basis voor een relatie.”

Ondertussen heeft de site meer dan 300.000 geregistreerde leden. Momenteel dienen zich 10x zoveel vrouwen als mannen aan. Er zijn ook rijke vrouwen op de website actief die op zoek zijn naar een arme boytoy, maar dit is slechts 1% van de geregistreerden.

De helft van de mannen op de website is ook getrouwd, ze zijn dus duidelijk enkel op zoek naar wat vertier. Volledige namen worden daarom nooit gepubliceerd, om zo niemand te verraden bij echtgenotes, vrienden, familie of collega’s.

Bij ongeveer 30% van de dates die via de site tot stand komen, geeft de man ‘zakgeld’ aan de vrouw, wat meestal neerkomt op 2500 of 3000 euro per maand, maar het hoogste bedrag is meer dan 10.000 euro. Ook krijgen de vrouwen vaak geld om te gaan shoppen, cadeautjes en reisjes.

Lees ook:Koop je date om met de belofte van grotere tieten
Lees ook:Tips voor vrouwen die een rijke man willen verschalken
Lees ook:Serie-minnares redt relaties van mannen met wie ze affaires heeft
Lees ook:1 op de 10 vrouwelijke singles wil (oude) rijke man
Lees ook:Veel rijke mannen zijn te romantisch voor huwelijkse voorwaarden

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer