Gebruikte, positieve zwangerschapstesten te koop om je partner te ‘naaien’

ZwangerschapsTestZe staan gewoon voor een paar euro te koop op Marktplaats: gebruikte zwangerschapstesten met het (meestal) zo geliefde blauwe streepje op zwanger.

Dat betekent dat een vrouw die niet zwanger is wel met een dergelijke Predictor kan zwaaien naar haar vriend. Kwalijke praktijken…….

Op het Amerikaanse Craigslist zijn ze te koop voor $20,- en zo voor de kerstdagen schijnt er een enorme run op te zijn, weet METRO.

Dit uit angst van de vrouwen voor de bekende echtscheidjngspiek in januari. In het besef dat hij zogenaamd binnenkort ‘vader’ wordt, zal hij dan toch niet de benen nemen immers.

Volgens mij is dit juist dé truc om een man weg te jagen, want erachter komen doet hij toch en dan voelt hij zich pas echt genaaid.

De Amerikaanse politie heeft al laten weten dat mensen de zwangerschapstest niet zomaar kunnen gebruiken als chantagemiddel. Dit is namelijk strafbaar en er kan je dan onder andere emotionele schade ten laste worden gelegd.

Lees ook:Krijgt de ‘Harige Vrouwenbenen Beweging’ poot aan de grond?
Lees ook:Vrouw doet aangifte tegen haar ex die hun ongeboren baby te koop aanbood
Lees ook:Tara is verslaafd aan zwanger zijn
Lees ook:Emotionele chantage
Lees ook:Mannen worden gek als vrouw die ze versierd hebben man blijkt te zijn

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>