Mannen worden gek als vrouw die ze versierd hebben man blijkt te zijn

In Thailand heb ik het vaak genoeg gezien. Een man denkt een prachtige vrouw gescoord te hebben, blijkt het een ladieboy te zijn.

En dan eentje in de versie nog met piemel. Want de totaal ‘verbouwde’ transseksuelen’ zijn niet van echt te onderscheiden.

Ik moet er altijd enorm om gniffelen. Zo niet de heren in kwestie.

De reacties van de ‘om de tuin geleide’ mannen zijn altijd heftig. Vorig jaar bleef een 55-jarige Duitser dood toen de ‘dame van plezier’ die hij in Bangkok had besteld een heer bleek te zijn.

Maar de meesten worden ‘gewoon’ heel erg agressief.

Is het homofobie of voelen ze zich echt ‘genaaid’? Ik vroeg het me af bij het lezen van een nieuwsbericht over een 27-jarige man in Florida, die nadat hij had ontdekt een andere ‘hij’ voor zich te hebben in plaats van een ‘zij’, compleet door het lint ging.

Josue Hernandez papte in een bar al verscheidene uren aan met de ‘meisjes’. Toen hij er uiteindelijk achter was gekomen dat het ging om mannen in vrouwenkleren, sloegen bij hem de stoppen door.

Hernandez ging op de vuist met verscheidene klanten en sloeg enkele flessen sterke drank aan diggelen. De politie werd erbij gehaald om Hernandez tot bedaren te brengen.

Geen overbodige luxe, want het heethoofd bleek een mes van 15 centimeter lang op zak te hebben. Volgens de politie was het een soort mes dat gebruikt wordt om wild te kelen en te villen.

Josue werd gearresteerd voor het verstoren van de openbare orde, dronkenschap en wapenbezit.

Illustratie: Miss World Travestie Verkiezingen

Lees ook:Huiselijke geweld blijkt pornofilm
Lees ook:Vader castreert eigenhandig 57-jarige vriend van zijn 17-jarige dochter
Lees ook:Vrouw van spion wordt zwanger via ‘de afstandbediening’
Lees ook:Twee broertjes door hun moeder meegenomen uit jeugdinstelling en niet teruggebracht
Lees ook:Piloot stalkt zijn ex vanuit de lucht

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>