Prop je snurkende partner een fopspeen tussen de lippen!

Snurken van 1 van de partners kan een bom zijn onder een relatie.

De gemiddelde huizen in Nederland zijn meestal niet zo gebouwd dat er nog een extra slaapkamer is. Veel gestoorde slapers zoeken hun heil dan ook op de bank beneden en worden er erg chagarijnig van.

Er is nu een nieuwe oplossing in beeld, die nog het meeste wegheeft van een fopspeen……..

De ‘Good Morning Snore Solution’ weerhoudt de tong ervan de luchtwegen te blokkeren, waardoor luidruchtig geronk geen kans krijgt.

‘De speen’ bestaat uit zacht materiaal en bevat een soort zuignapje waarin de tong voorwaarts wordt gehouden om geblokkeerde luchtwegen tegen te gaan.

Aangezien de spieren rond de keel ontspannen tijdens het slapen, bieden ze weinig weerstand wanneer de tong de luchtweg verspert. Lucht vibreert tegen het zachte weefsel, waardoor het bomen omzagen begint.

Bij een test bij chronische snurkers verminderde het bij iedereen met gemiddeld 40%. Aan het einde van de rit was 70% overtuigd dat ze het toestelletje zullen blijven gebruiken. Nu staan grootschaligere testrondes op de agenda om het langdurig effect te onderzoeken.

Lees ook:Tongzoenen helpt tegen snurken
Lees ook:Zo, die meurt uit z’n mond zeg!
Lees ook:Snurk(st)ers-alarm
Lees ook:Heeft die van u ook weer een bos omgezaagd vannacht?
Lees ook:Mannen relaxen 4 uur meer per week dan vrouwen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>