Vrouwen zouden het liefst Sylvie’s ‘Meisjes’ hebben of Tatjana’s ‘Simics’

Als vrouwen vooraan zouden staan bij het uitdelen van de borsten, zouden zij het liefst de voorgevels à la Sylvie Meis of Tatajana Simic ontvangen.

Zij hebben volgens de vrouwen namelijk de allermooiste.

Dat blijkt uit een enquête van De Telegraaf VROUW in samenwerking met Bureau Consumenten Onderzoek onder 500 mannen en vrouwen.

Terwijl mannen het liefst naar ‘de meisjes’ van Doutzen Kroes staren, zetten vrouwen Doutzen’s borsten op het tweede plan.

Verder blijkt dat je de meeste indruk maakt op die leuke man als je pronkt met je ontzettende leuke karakter, níet met een uitpuilend decolleté.

Onder de vrouwen vindt 61% cupmaat C de perfecte maat voor borsten. Ook mannen geven met 57% de voorkeur aan een C. Vrouwen in de leeftijd van 41-55 jaar zijn niet blij met cupmaat A, niemand zei deze cup te willen.

Toch zegt 20% van de mannen dat het niets uitmaakt hoe de borsten van de partner eruit zien. Mannen vinden de belangrijkste eigenschap van een vrouw namelijk haar karakter (70%). Tuurlijk. Mooie borsten staan pas op de 10e plaats. 28% van de mannen vindt de voorgevel daarentegen wel erg belangrijk bij het uitzoeken van een partner.

Lees ook:Helft jonge vrouwen heeft liever grote cupmaat dan groot IQ
Lees ook:Wat mannen echt aantrekkelijk vinden bij een vrouw
Lees ook:Jonge vrouwen met bescheiden borstpartij zijn het meest blij
Lees ook:Nederlandse mannen prefereren vrouwen met cup C
Lees ook:Eeuwig vrijgezelle mannen zijn borsten geobsedeerd

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>