Helft jonge vrouwen heeft liever grote cupmaat dan groot IQ

Beauty of brains? Daar tobt de vrouw vandaag over, want eigenlijk wil ze het allebei.

Vooral de borsten spelen een rol in het schoonheidsideaal.

Zelfs zo zeer dat veel vrouwen best een stukje IQ zouden willen missen, om dat als vulling terug te vinden op hun boezem……..

De helft van de 18 tot 25-jarigen heeft liever grote borsten dan een hoog IQ, zo blijkt uit een nieuw onderzoek van een Engelse kortingwebsite onder 1142 vrouwen.

Eenderde uit deze leeftijdsgroep zou zelfs graag wat IQ willen inruilen voor een cupmaat extra en een kwart denkt dat grotere borsten hen gelukkiger zouden maken. 60% is ervan overtuigd dat ze meer aandacht van mannen zouden krijgen als ze een grotere cupmaat hebben.

De meeste dames denken dat mannen een intelligente vrouw wel leuk vinden, maar dat ze uiteindelijk toch liever een mooie vrouw willen. Slechts 43% denkt dat mannen meer geïnteresseerd in hen zouden zijn als ze een hoger IQ zouden hebben.

Zo’n 40% is liever slank dan slim en hetzelfde percentage zou graag wat IQ inruilen voor een perfect lijf. De reden die wordt gegeven is dat een slank lichaam zorgt voor meer zelfvertrouwen.

De helft van de vrouwen denkt dat een mooi uiterlijk ook belangrijk is voor haar carrière. Bijna 80% vindt dat ze vaker beoordeeld wordt op haar uiterlijk dan op haar intelligentie.

Lees ook:Vrouwen zouden het liefst Sylvie’s ‘Meisjes’ hebben of Tatjana’s ‘Simics’
Lees ook:Kleine borsten: grote pluspunten. Grote bobbels: behoorlijke hobbels!
Lees ook:Meerderheid mannen verkiest vrouw met cup C
Lees ook:Jonge vrouwen met bescheiden borstpartij zijn het meest blij
Lees ook:Mannen die op vrouwen met grote borsten vallen, zijn dominante seksisten

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>