Eeuwig vrijgezelle mannen zijn borsten geobsedeerd

Eindelijk is het geheim van de eeuwige vrijgezel bloot gelegd.

Mannen die maar niet aan een bestendige relatie met een vrouw toekomen, zijn namelijk veel te veel op borsten gefixeerd………….

Dit blijkt uit deze maand gepubliceerd wetenschappelijk onderzoek onder 128 heteroseksuele mannen in Polen, variërend van studenten tot voetbalvrienden.

Alle mannen kregen zwart-wit foto’s van 15 verschillende boezems voorgeschoteld. Uit de rapportcijfers blijk dat de mannen die niet zitten te wachten op een vaste verkering veel hogere cijfers geven aan borsten maat D-cups of groter.

Mannen die een langere relatie nastreven, beoordelen de grote borsten juist minder hoog. Zij kiezen massaal voor een C-cup.

De onderzoekers schrijven dit toe aan ‘natuurlijke’ prioriteitenstelling: wie iemand zoekt voor een stabiel samenzijn, beoordeelt ook op emotionele motieven. Hierdoor zijn lichamelijke kenmerken minder doorslaggevend bij de beoordeling van een potentiële partner.

Wel hadden alle mannen gemeen, gebonden of niet, dat ze borsten met cupmaat A een dikke onvoldoendes gaven. De beoordelingen van deze kleinste maten waren milder bij zijaanzicht dan bij frontaal genomen foto’s.

Er treden grote verschillen op wanneer gevraagd wordt naar de voorkeur qua lichaamsomvang van een vrouw. Slankere dames zijn populairder bij overtuigde vrijgezellen dan bij de familiemannen. Hierbij zijn de verschillen echter veel kleiner dan bij de beoordeling van de borsten.

Lees ook:We zien onze geliefde mooier dan hij of zij echt is
Lees ook:Mannen die op vrouwen met grote borsten vallen, zijn dominante seksisten
Lees ook:Jonge vrouwen met bescheiden borstpartij zijn het meest blij
Lees ook:Vruchtbare vrouwen en single mannen
Lees ook:Mannen zijn stukken tevredener over haar borsten dan de vrouwen zelf

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>