Overspel slecht voor hart

Vreemdgaan is voor velen de grens: dat doe je gewoon niet. Klaar. Nu is er nog een andere stok achter de deur. Uit onderzoek blijkt namelijk dat overspel slecht is voor het hart. De kans op een beroerte of infarct stijgt bij het plegen van overspel…………….

Als je met je partner vrijt, in een veilige omgeving, is de kans dat je hart ermee ophoudt zeer klein. Wanneer je stiekem seks hebt, wordt de hartspier extra belast door de spanning die deze geheime verhouding met zich meebrengt. Dit soort vrijpartijtjes worden vaak voorafgegaan door een etentje met alcohol en hapjes die de hartspier extra belasten.

Seks met een andere partner kost gewoon meer energie, te vergelijken met spitten in de tuin. Een vrijpartij met je eigen partner in je eigen huis is qua inspanning te vergelijken met een douche.

Lees ook:Niet alleen aan een gebroken hart kun je doodgaan, ook aan een gelukkig hart
Lees ook:Je kunt wel op 6 manieren vreemdgaan
Lees ook:Een hond in huis zorgt voor hechtere relaties
Lees ook:Wat gaat er om in een mannenhoofd? …….
Lees ook:Dood van een geliefde kan hartaanval veroorzaken

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>