De nieuwe man: een buikje en gevoel voor humor

Ken-and-LammilyNadat hij eerst Barbie een realistische make-over gaf, is kunstenaar Nickolay Lamm ook aan Ken gaan sleutelen.

Hij ontwierp Boy Lammily, een pop met smallere schouders, een buikje (The Dad Bod) én heel erg belangrijk, maar moeilijk te checken bij een plastic man: gevoel voor humor..….

Door crowdfunding hoopt hij dit alternatief voor Ken ook op de markt te brengen.

“Hij heeft dan wel geen sixpack, maar wel een geweldig gevoel voor humor,” legt Lamm uit. Voor het ontwerp van zijn pop gebruikte hij gegevens van studies die werden uitgevoerd aan de University of Michigan, en hij baseert zich op de vormen van een gemiddelde 19-jarige jongen. Boy Lammily is kleiner, heeft bredere enkels en smallere schouders. Ook een klein buikje ontbreekt niet.

“Speelgoed dat een realistisch lichaam toont is heel belangrijk voor meisjes en vrouwen, maar laat ons niet vergeten dat maatschappelijke druk rond het perfecte lijf ook door jongens en mannen ervaren wordt,” aldus Lamm op zijn website.

Lees ook:Gevoel voor humor aantrekkelijker voor vrouwen dan voor mannen
Lees ook:Een goed pak doet met vrouwen hetzelfde als lingerie bij mannen
Lees ook:Te Hoge Verwachtingen
Lees ook:De wetenschap achter verliefd worden
Lees ook:Barbie is een echte vrouw geworden

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>