En dan nu het laatste nieuws: mannen en vrouwen denken anders over seks

Het is natuurlijk een open deur van jewelste en er is waarschijnlijk geen grotere afstand tussen de planeten Mars en Venus dan op het gebied waar we ook lijfelijk het meest van elkaar verschillen.

Affectie is een belangrijk onderdeel van het hebben van seks bij vrouwen……..

Rondom seks bestaan er volgens Gloria Vanderhorst, een bekende Amerikaanse relatiespecialiste, heel wat misverstanden. Een voorwaarde om tot goede seks te kunnen komen, is dat er sprake is van opwinding.

In de slaapkamer vergeten mannen echter vaak dat vrouwen op een andere manier opgewonden raken dan zijzelf, aldus Vanderhorst.

Mannen en vrouwen denken anders over seks en met dit verschil moet wel degelijk rekening worden gehouden. Oudere ervaren mannen zijn vaak wel op de hoogte van dit verschil, maar bij jonge onervaren mannen ligt dat wel enigszins anders.

Affectie is een belangrijk onderdeel van het hebben van seks bij vrouwen. Vanderhorst merkt op dat vrouwen zich geliefd willen voelen, alleen op die manier kan de basis voor opwinding worden gelegd.

Het zich opgewonden voelen begint bij de vrouw al voor de lichten in de slaapkamer uitgaan. Het is belangrijk dat mannen daar altijd rekening mee houden. Met andere woorden: het voorspel begint al tijdens het avondeten!

Lees ook:De 4 geheimen van een goed seksleven
Lees ook:Met een TV aan het bed heb je dubbel zo vaak seks!
Lees ook:‘Ik ben opgewonden schatje’ werkt beter dan ‘Ik hou van je liefje’
Lees ook:Maakt seks ons gelukkig of de aandacht en liefde van de partner?
Lees ook:Een blauwe slaapkamer is goed voor de nachtrust, een caramelkleurige goed voor de seks

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>