De 4 geheimen van een goed seksleven

In het boek ‘De vier geheimen van een gezond seksleven’, geschreven door moeder en dochter Foster, wordt duidelijk dat de hersenen wel moeten meewerken als je een gezond seksleven wilt hebben.

Een goede psyche draagt daar namelijk aan bij. Er is een verschil tussen mannen en vrouwen………………..

Vrouwen hebben over het algemeen meer moeite met seks als de relatie niet goed is. Voor mannen maakt de staat van de relatie niet zo veel uit. Goed of slecht, seks is seks.

Mannen denken zelfs dat de relatie niet goed gaat, omdat de seks niet goed gaat. Dat zou andersom moeten zijn. Meestal moet er wel een probleem zijn die vooraf gaat aan die slechte seks. De Fosters zeggen dat het belangrijk is de emotionele oorzaak van je seksuele problemen te vinden.

De vrouwen onderzoeken 4 fasen van seksueel verlangen: verleiding, sensatie, overgave, reflectie. Daardoor bedachten ze 4 geheimen. Je krijgt in ieder geval problemen als je één van deze fasen overslaat.

“In de eerste fase leer je je zintuigen perfect te gebruiken om opgewonden te raken. Om de eerste fase perfect te doorlopen, leren deze vrouwen je al je zintuigen te gebruiken om opgewonden te raken. “Het kan soms genoeg zijn er op te letten naar de manier waarop het water je huid aanraakt als je in bad gaat”, aldus de Fosters. Vervolgens is de overgave belangrijk. Mensen hebben het moeilijk zich te laten gaan, omdat ze tijdens het vrijen vaak aan andere dingen denken. In de slaapkamer overheersen negatieve gedachten vaak de positieve. Deze verhinderen ons een bevredigend seksleven te hebben.

Zo geloven moeder en dochter dat hypnose een belangrijk onderdeel kan zijn om je negatieve gewoonten te overwinnen. Daarom krijg je samen met het boek een cd, waarop een soort van hypnotische boodschappen opstaan. Als je wil dat deze cd je helpt, raden de Fosters je aan er elke avond naar te luisteren voor je gaat slapen.

De rest van de geheimen lees je in het boek van de Fosters: ‘The 4 Secrets of Amazing Sex’. Vooralsnog alleen in het Engels te bestellen bij bijvoorbeeld Amazon.com.

Lees ook:Rick Engelkes wordt Christian (50 shades of) Grey
Lees ook:Mannen willen graag meer over seks praten
Lees ook:Sssssst. De meeste geheimen gaan over seks
Lees ook:Hoe vaak moeten we ‘het’ doen?
Lees ook:Ingezakt seksleven? Zet het eens in een tabel!

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “De 4 geheimen van een goed seksleven

 1. dennis

  ik vraag me dan toch af waar dit boek te koop is want ik kan het niet vinden

  dus als iemand dit kan vertellen graaaaaaaaaag

  groetjes

    /   Reply  / 
 2. Dirkje van Bennekom

  Beste Dennis, Ik heb de link waar je het kunt bestellen onderaan het bericht geplaatst. Groet, Dirkje

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>