Echte mannen die met hun uiterlijk tutten als vrouwen

Vroeger was je een kerel als je onder de douche ging, je haren kamde en fris geschoren de deur uit ging.

Een beetje man van nu heeft bijna net zo’n indrukwekkend rijtje potjes en flesjes op het wastafelplankje staan als zijn vrouw.

En tot mijn verbazing lees ik deze week ook nog eens dat mannen dol zijn op aanplakwimpers en nagellak…….

‘t Wordt tijd om de lipstick-index (als de economie verslechtert gaan vrouwen meer lipstick kopen) te vervangen door de mannencosmetica-index, schrijft BNR-Nieuwsradio deze week op haar site.

Ondanks de economische malaise groeit de markt voor ‘vrouwelijke’ mannenproducten als kool. Mannen kopen dure crèmes, modieuze tassen en hippe sieraden. Hun vrije tijd brengen ze steeds vaker door bij de schoonheidsspecialiste, in het wellness centre en (echt waar!) bij de manicure.

Het Amerikaanse merk ‘Evolution Man’ vond het hoog tijd dat mannen hun nagels ook een kleurtje geven. ‘Mannen letten tegenwoordig meer op hun nagels: je kan toch geen onverzorgde nagels hebben als je een Rolex draagt?’ vertelde oprichter Marco Bernadini tijdens de perspresentatie. De nagellakcollectie die het merk uitbracht, bestaat uit 3 metallic kleuren en 2 topcoats. Ik heb vriendinnen die niet eens weten dat er topcaots bestaan voor iets anders dan om een kozijn te verven.

En als klap op de vuurpijl is er voor mannen die langere wimpers willen, maar weigeren mascara te dragen, het Britse cosmeticamerk Eylure. Zij zijn begonnen met valse wimpers voor mannen. De guylashes zorgen voor een ‘Hollywood oogopslag’. Vorig jaar wees een onderzoek uit dat ruim 3 miljoen Britse mannen regelmatig make-up dragen.

Zoals mannen eigenlijk het meest van vrouwen houden wanneer die fris onder de douche vandaan komen zonder schminck, geldt dat minstens zo sterk andersom. Verzorgd? Ja graag! Maar ik kan me niet voorstellen dat er een vrouw is die het serieus leuk vindt om op de koopzondag samen met haar vent nieuwe nagellak-kleurtjes te gaan uitzoeken bij de Bijenkorf. Doe normaal zeg.

Maar goed; voor de heren die durven of willen opvallen of zich willen onderscheiden of toch misschien liever een vrouw hadden willen zijn, heeft visagiste Pat McGrath nog wat advies.

Lees ook:Vrouwen bevredigder door (schoenen) shoppen dan door seks
Lees ook:Current Obsession: mannen met 1 gelakte nagel
Lees ook:Knalrode vinger- en teennagels zijn populair bij mannen
Lees ook:Waarom vrouwen soms net kerels zijn……….
Lees ook:Hoe het perfecte leventje er uitziet

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Echte mannen die met hun uiterlijk tutten als vrouwen

  1. Pingback: Hoe lekker vinden vrouwen een man op hakken? | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>