Knalrode vinger- en teennagels zijn populair bij mannen

ManiPedicureMannen zijn net stieren, ze reageren als bloemen op de honing van de kleur rood.

Alle leuke modekleurtjes ten spijt, mannen vinden rood nog altijd de allermooiste kleur als het gaat om nagellak bij vrouwen.

Het merendeel van de Nederlandse heren associeert deze kleur namelijk met een sexy uiterlijk……….

Dat blijkt uit een onderzoek van Etos naar vrouwen en hun nagellakgewoontes dat is uitgevoerd door onderzoeksbureau Panelwizard onder 500 mannen en 500 vrouwen.

Uit de 18 kleuren die de heren tijdens dit onderzoek onder ogen kregen, koos ruim eenderde voor rood.

Ruim de helft van de vrouwen wil er in de zomer van top tot teen mooi uit wil zien. Eén van de favoriete beautyrituelen blijkt het lakken van nagels, want 80% geeft aan dat te doen.

Favoriet zijn transparante, roze en rode nagellak. Maar ze experimenteren in de zomer ook graag met leuke frisse kleuren. Alle tinten worden daarbij wel eens geprobeerd, maar geel slaat niet erg aan: geen enkele respondent gaf aan deze modekleur op de nagels te smeren.

Nederlandse vrouwen hebben gemiddeld 12 verschillende kleuren nagellak in huis en lakken hiermee 1 tot 3x per maand hun nagels. Eenderde van deze vrouwen geeft zichzelf het liefst in het weekend een thuismanicure en/of pedicure en is hier maximaal 15 minuten mee bezig.

Bij aankoop van een nieuwe kleur nagellak is de kleding die vrouwen dragen het meest bepalend, gevolgd door het seizoen en de modekleuren van het moment.

Lees ook:Vrouwen: draag rood, dan wil hij bloot!
Lees ook:Draag vooral rood als je een partner wil
Lees ook:Current Obsession: magische Harry Potter-lippen
Lees ook:Rode schoenen met hakken zijn mannen-magneten
Lees ook:Echte mannen die met hun uiterlijk tutten als vrouwen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>