Ben je model kers of rabarber? En is manlief pastinaak of prei?

eat-raw-vegetablesVandaag de dag doet de tweedeling qua vrouwenfiguren in appels en peren niet meer. We blijven echter wel op de groenten-afdeling.

Zo ook wat betreft de mannen. Hadden we het vroeger nog over ‘gespierde spijker’ en een ‘wasbordje’. Nu zijn er andere benamingen………

Zo meldt ons The Daily Mail.

‘Thor’-acteur Chris Hemsworth, Hugh Jackman en David Beckham zijn typische voorbeeld van de pastinaak. Zij hebben brede, sterke schouders en enorme buikspieren. In vergelijking met het bovenlichaam, zijn de benen iets minder adembenemend. Dit zou de meest begeerde lichaamsbouw zijn voor de mannen.

Mannen zoals Russell Brand en Mick Jagger kunnen zich dan weer vergelijken met de prei. Zij hebben namelijk zowel slanke benen, heupen en schouders. Struisere mannen zoals Vince Vaughn zijn het voorbeeld van een auberginetype.

Ook voor de vrouwen zijn er een aantal nieuwe fruitsoorten bijgekomen. Kim Kardashian is bekend voor haar ronde vormen. Vrouwen zoals zij met ronde borsten en brede heupen en een smalle taille hebben een figuur zoals de kers.

Velen zijn jaloers op het slanke lijntje van model Cara Delevingne of Kate Middelton met hun smalle heupen en schouders. Hun figuurtype heet de rabarber.
A parsnipModel (stock photo)Tom DaleyDavid BeckhamCherriesKim KardashianAubergine: Vince Vaughn's rounded shoulders gives him a body similar to the vegetableAubergineRhubarb stalksThe Duchess of Cambridge
Peter Crouch
PREI

Lees ook:Vrouwen denken vaak ten onrechte dat ze een zandloperfiguur hebben
Lees ook:Heren ogen in de T van T-shirt het meest sexy
Lees ook:Borsten, benen, billen? Nee hoor, mannen willen brains!
Lees ook:De billen van een vrouw zijn meer nog dan haar borsten interessant voor de man
Lees ook:Mannen: van snijbonen en bakstenen tot aan nacho-chips

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>