Verliefdheid uitlokken kan

Leil Lowndes heeft een boe geschreven ‘Hoe je iedereen verliefd op je kan laten worden.’ Interessant! Hoe werkt dat? Verliefdheid wordt veroorzaakt door een chemisch stofje in de hersenen. De theorie van de schrijfster is dat je dat stofje bij anderen kan opwekken. De verliefdheidsstof, fenylethylamine, wordt namelijk ook actief als men schrikt of angst heeft………

Dus laat je object van affectie eens lekker schrikken en wellicht maakt hij of zij genoeg chemisch stofje aan zodat verliefdheid wordt opgewekt. Neem je idool mee naar een horrorfilm, vertel een griezelverhaal, neem een ritje in de achtbaan, roep heel hard BOE als hij of zij net uit de wc komt, zet ‘m in de auto bij je demente oma of ga op zaterdag naar de ikea. Maak hem of haar maar flink bang, het is voor een goed doel.

Als hij of zij nog op haar benen kan staan na al die angstige activiteiten, ga dan eens een goed gesprek aan en heel belangrijk, kijk degene goed in de ogen. Een doordringende blik blijkt sterk emotionele gevoelens op te wekken en dus ook de chemische stof die verliefdheid opwekt. Daarna dim je het licht, want door dat beetje duisternis vergroten je pupillen en dat schijnt heel aantrekkelijk te zijn.

Let ook nog eens goed op je lichaamstaal. Ga niet met armen of benen over elkaar zitten, schudt eens lekker je haar naar achteren, glimlach, lach en knik vriendelijk. Bal niet je vuisten en laat met je hele lichaam zien dat je ‘open staat.’

Leuke theorie. Maar is het niet gewoon een verleidingstechniek?

Lees ook:Waarom mannen opgewonden worden van lange vrouwenbenen
Lees ook:Relaties en gezondheid
Lees ook:Ware liefde: hoe werkt het?
Lees ook:Dronken van verliefdheid? Dat klopt!
Lees ook:Verliefde mensen zijn snel afgeleid van dagelijkse taken

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Verliefdheid uitlokken kan

  1. Jan

    Als het zo simpel was, dan waren we allemaal altijd verliefd op elkaar en was de wereld een groot paradijs. Helaas is het onzin. Dat die boeken worden uitgegeven zegt al genoeg over de wereld. Dat het allerminst een paradijs is dus.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>