Stel ontdekt na half jaar relatie dat ze broer en zus zijn

We leven in een tijd waarin echtscheiding, adoptie, samengestelde gezinnen, maar ook spermadonatie aan de orde van de dag zijn.

En dat kan weleens voor vreemde verrassingen zorgen.

Een kans van 1 op de 500 miljoen. Zo schatten bookmakers het onwaarschijnlijke verhaal van Sarah Kemp (42) en George Bentley (47) in.

“We waren al enkele maanden aan het chatten. Pas toen we op onze eerste ontmoeting herinneringen aan onze kinderjaren ophaalden, viel het kwartje” vertelde Sarah in 2011.

Ze hadden elkaar 36 jaar niet gezien.

En in het Amerikaanse maandblad ‘Ebony’ vertelt een vrouw deze week hoe ze ruim een half jaar een echte relatie had met haar halfbroer zonder dat ze dat wisten……………

De vrouw, die anoniem wil blijven, had ene Corey tijdens een meidenweekend op de Bahama’s leren kennen. Ze werden verliefd en een heus stel.

Toen ze hem na ruim 6 maanden eens meenam naar haar familie en hem voorstelde werd ze met stomheid geslagen toen haar vriend haar vader met ‘papa’ aansprak.

“Corey was zenuwachtig, maar ik verzekerde hem dat hij perfect in de familie zou passen” vertelt de vrouw. “Maar toen mijn vader Corey een hand wou geven, liet hij zijn bord met spareribs vallen en viel zijn mond open.”

Haar oom was uiteindelijk degene die met een uitleg kwam. Haar vader bleek een dubbelleven te hebben. Hij had nog een gezin bij een andere vrouw. Dat bestaat behalve een andere moeder en zoon Corey, ook nog uit 2 dochters.

“Ik had 6 maanden een relatie én seks met iemand van mijn eigen vlees en bloed, zonder dat ik het wist”, legt de jonge vrouw uit. “Het brak mijn hart en ook dat van mijn moeder.”

Haar ouders liggen nu in scheiding en inmiddels heeft ze zelf ook alle contacten met Corey verbroken.

Lees ook:Broer en zus vinden elkaar na 36 jaar terug via datingsite
Lees ook:Vrouw die 10 jaar dood in huis lag, had dochter
Lees ook:Bjorn zoekt via SPOORLOOS 200 broers en zussen
Lees ook:Een snoezige roze babykamer en toen bleek het er eentje met een piemeltje
Lees ook:Zo belachelijk zie je eruit met een smartphone-verslaving

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Stel ontdekt na half jaar relatie dat ze broer en zus zijn

  1. yet 2 know

    Wat een verhaal !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>