Joel & Sandra geliquideerd bij scheidingsherrie

joel&sandraJoel Bastiaens, zondag in Brazilië geliquideerd, is vrijwel zeker slachtoffer van de scheidingsperikelen van zijn vriendin Sandra, die eveneens het leven liet…

De 24-jarige Nederlander werd in Brazilië schietschijf in een echtscheidingszaak tussen zijn in dat land wonende vriendin en haar ex over vastgoedmiljoenen.

Bastiaens’ vriendin, makelaar Sandra Dourado, zou maandag met haar ex-man, vastgoedtycoon Sergio Damiani, bij de rechter een conflict uitvechten over de voogdij van hun twee kinderen en over grond en huizen ter waarde van 4,5 miljoen.

Sandra eiste een herverdeling, omdat Damiani bezittingen zou hebben verzwegen en een perceel van 2 miljoen achter haar rug om zou hebben verkocht.

Zover kwam het niet. Zondag werden zij en Joel met een telefoontje naar een woning gelokt die Sandra te koop had staan. De beller bleek echter geen geïnteresseerde huizenkoper, maar een huurmoordenaar.

Toen Joel de deur opendeed, werd hij met 2 kogels door het hoofd geschoten. De moordenaar ging naar binnen om Sandra met 3 kogels te liquideren. De lange blanke man stapte vervolgens op de motor en reed weg.

HIER vindt u de Nederlandse herdenkingspagina van Joel.


Lees ook:Liefde en vriendschap verslaan de sport op TV
Lees ook:Is tulpenteler Tom uit Boer Zoekt Vrouw eigenlijk een playboy?
Lees ook:Boer Zoekt Vrouw brengt ook vader van Boer Hans liefde
Lees ook:Tom Hanks: dat is pas een betrouwbare man!
Lees ook:2 Franse meisjes werden 20 jaar geleden bij geboorte verwisseld

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>