Is tulpenteler Tom uit Boer Zoekt Vrouw eigenlijk een playboy?

BoerTomVanaf het begin waren er twijfels bij de deelname van Boer Tom aan de TV-klapper ‘Boer Zoekt Vrouw’.

Zo’n mooie en welbespraakte man, van welhaast Barry Atsma-achtige proporties, heeft immers geen datingprogramma nodig om aan de vrouw te komen. Die komen vanzelf wel op hem af.

Dat bleek tevens uit de hoeveelheid brieven die Tom ontving van geïnteresseerde dames. Een record van ruim 1800 brieven.

Veel kijkers, bloggers en recensenten twijfelen daarom aan de bedoelingen van deze tulpenkweker uit de kop van Noord Holland.

Cabaretière Katinka Polderman wijdde er in december al een lied aan.

Het is het grootste raadsel sinds Atlantis en Loch Ness
Waarom heeft boer Tom nog geen vrouw of minnares?
Zit je bij een sekte of een andere rare club?
Draag je in het weekend jurken, hakken en make-up?
Ben je te veeleisend als het om de vrouwtjes gaat?
Stink je, maak je loombandjes of ben je psychopaat?

Vandaag pakt De Telegraaf ook uit met de nodige twijfels. Waarom doet hij nu echt mee? Er wordt zelfs gespeculeerd dat deze Tom Groot buiten de opnames om al een vriendin zou hebben gevonden.

“Tom is dol op vrouwen en kermissen”, meldt een bekende uit het dorp Niedorp. Een ander zegt stellig: “Een van de laatste keren heeft hij op de kermis een leuke vrouw ontmoet; dat is zijn vriendin geworden. Hij doet alleen maar voor de show mee aan het programma.”

Zondagavond keken er 3,7 miljoen mensen naar de brieven-aflevering en zij konden zien hoe Tom uit de enorme stapel post, die met een busje voorgereden werd, de 10 mooiste vrouwen uitkoos om mee kennis te maken.

Afgelopen 2 seizoenen was het raak bij onze zuiderburen. Het Vlaamse ‘Boer Zkt Vrouw’ werd in 2013 verweten ‘een grote seksshow’ te zijn en vorig jaar waren de boeren zo vreselijk dat alle vrouwen al voor het einde van de serie wegliepen.

Een schandaaltje zoals nu met bollenboer Tom kan natuurlijk goed zijn voor de Nederlandse kijkcijfers en het kan natuurlijk zo zijn dat er ~zoals Polderman (haha) al in haar gedichtje meldde~ dat er behalve aan de buitenkant, van alle mis is aan de binnenkant van de 32-jarige hunk uit Nierop.

Gisteren opperde iemand op Twitter dat zijn enorme bedrijfshal, waarin hij zelf ook een woongedeelte heeft, wellicht omgebouwd kan worden tot de Hollandse versie van de Playboy Mansion. Dat geeft dan een leuke twist aan een programma, waarvan je het idee hebt dat je het nu wel weet.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…….

Lees ook:Boer Zoekt Vrouw V kraakt nu al records
Lees ook:Nooit eerder wilden er zoveel vrouwen met een boer trouwen
Lees ook:Boer Zoekt Vrouw Henk gaat met Fiona hokken op de boerderie
Lees ook:Leg MIJ uit waarom een man DAT doet
Lees ook:Huiselijk geweld bij voormalig uitgezonden militairen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>