Wanneer je juist wel en persé niet je eerste date moet plannen

Tawkify is relatiebemiddeling die zichzelf omschrijft als ‘een matchmaker in je broekzak’. Oftewel: het zit ergens tussen dating-bureau en een -app in. Ze analyseerden 1000 dates die ze het afgelopen jaar regelden en keken bij welke beide partijen geïnteresseerd waren in een vervolg.

Pak je agenda erbij en streep donderdagavonden maar door: een slecht moment voor een eerste date. Het waarom is niet onderzocht, maar Tawkify heeft er wel een idee van. “Donderdagavond ligt te dicht bij het weekend en dus hebben mensen in hun hoofd al hoop om later die week nog andere interessante types tegen te komen op andere plekken.”

Doe het vooral op dinsdagavond of zaterdagmiddag. Ontmoetingen op die tijdstippen kregen 30% vaker dan gemiddeld een vervolg. Over de dinsdag wordt niks gezegd, maar over die zaterdagmiddag speculeren de onderzoekers: “Mensen zijn dan niet in werkmodus, maar er is ook niet de druk van het opgeven van je avond in het weekend.”

Lees ook:Zijn lichaamstaal ondertiteld
Lees ook:Verliefde stellen naakt in vacuüm gezogen zak t.b.v. condoomreclame
Lees ook:Bij parkeerplaatsen voor vrouwen proberen mannen de blits te maken
Lees ook:‘Hoe gelukkiger de relatie, hoe dichter partners tegen elkaar slapen’
Lees ook:In het café ontstaan nog altijd de meeste liefdes

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>